LOUIS VUITTON MANIJA

Skupocjene čizme Jadranke Sloković osvojile i problematičnu Lindsay Lohan

07.01.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Poznata glumica Lindsay Lohan, koja je donedavno slovila za jednu od najproblematičnijih u Hollywoodu, trenutno marljivo promovira novu reality emisiju, a ovog se vikenda poput najpoznatije hrvatske odvjetnice Jadranke Sloković prošetala u skupocjenim čizmama čija vrijednost iznosi gotovo 9 tisuća kuna

Na zagrebačkoj špici Jadranka Sloković Iovog je vikenda plijenila pažnju izdanjem u kaputu leopard uzorka, a više od njega mnogima su zapele za oči takozvane Star Trail čizme s potpisom francuske kuće Louis Vuitton koje se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo 9 tisuća kuna.

NOSI SE LOUIS VUITTON

Jadranka Sloković prošetala špicom u leopard uzorku i čizmama od gotovo 9 tisuća kuna

Pogledaj galeriju

Istoga dana u Velikoj jabuci u njima je prošetala zvijezda filma 'Opasne djevojke' Lindsay Lohan koja ih je, u odnosu na hrvatsku odvjetnicu, istaknula crnom kombinacijom u znaku sjajnih tajica, veste i kaputa na dvoredno kopčanje.

Svoj party život Lindsay je ovoga puta odlučila kapitalizirati stvorivši novu reality emisiju u suradnji s MTV-jem. Njezin nadolazeći šou pratit će nju i osoblje njezinog noćnog kluba Lohan Beach House koji se nalazi na grčkom otoku Mikonosu.

  • +2
Lindsay Lohan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia