TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni se neće moći pohvaliti strpljenjem, pred Ovnovima i Vodenjacima je uzbudljivo razdoblje, a Strijelcima i Ribama krenut će na ljubavnom planu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 23.05.2022 06:58
 • Objavljeno 23.05.2022 u 06:58
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: marcos alvarado / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovnovi su u uzbudljivom razdoblju u kojem bi im se mogle ostvariti najskrivenije fantazije. Bikove će rastresenost i niska energija ometati u obavljanju obaveza dok Lavove očekuje dobra zabava. Djevicama nije povoljno vrijeme za povlačenje rizičnih poteza, posebno kada su u pitanju financije. Škorpioni se neće moći pohvaliti strpljenjem, što će uzrokovati probleme u komunikaciji s bližnjima. Strijelce će obradovati pozitivna događanja na ljubavnom planu dok brakovi i veze Riba ulaze u zreliju fazu. Pred Vodenjacima je dinamičan i zanimljiv radni tjedan, a okolnosti će im ići na ruku, pa će brzo privesti kraju sva zaduženja

Ovnovi su u uzbudljivom razdoblju u kojem bi se mogle ostvariti njihove najskrivenije fantazije. Ako nešto požele, to ćete i dobiti, zahvaljujući šarmu i upornosti. Ovo je vrijeme novih ljubavnih početaka pa je pred njima rađanje strastvene veze ili dovođenje postojećeg odnosa na višu razinu. Planetarni utjecaji bude ambicioznost. Imat će velike poslovne apetite, no neće moći preko noći ostvariti ciljeve. Kada je riječ o financijama, mogući su nepredviđeni troškovi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Sarah Jessica Parker rođena je u znaku Ovna 25. ožujka 1965.

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi neće dobro procjenjivati ljude pa valja biti na oprezu. Rastresenost i niska energija ometat će ih u obavljanju obaveza. Ne bi trebali prihvaćati zadatke za koje nisu sigurni da će ih moći uspješno i na vrijeme izvršiti. Također trebaju paziti što potpisuju i ne ulaziti u rizične poslovne ili financijske pothvate.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA /

Blizanci se ne bi smjeli zatvarati u stan. Izlazak s društvom pružit će im priliku da upoznaju osobu koja će ih oboriti s nogu. Parovi će sve raditi zajedno, a izlasci ili putovanja pružit će im nezaboravne uspomene. Pred njima su nove prilike koje ne bi trebali propustiti. Sjajno je vrijeme da se promoviraju, uhodaju novi posao ili počnu kovati planove za budućnost.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Rakovi ne bi smjeli iskaljivati frustracije na partneru i bližnjima. Samci također ne bi smjeli srljati u odnose koji ih ne mogu usrećiti samo zato što se ne žele osjećati usamljeno. Imat će toliko obaveza da im neće ostati vremena za predah. Ozbiljno će shvaćati svoja zaduženja pa će odrađivati duge radne sate kako bi se dokazali kao sposobni i marljivi radnici.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +20
 • +17

Tom Cruise je Rak, rođen je 3. srpnja 1962.

Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavove u narednom tjednu očekuju dobra zabava i mnogi zanimljivi događaji. Samci bi se mogli upustiti u vezu s osobom iz drugog grada ili države, a kilometarska udaljenost neće im predstavljati prepreku. Parovi će uživati u probuđenim strastima. Dobit će mogućnost pokazati svoje talente i sposobnosti, što će im otvoriti priliku za napredovanjem. Najviše uspjeha očekuje one koji se bave obrazovanjem, turizmom ili surađuju s inozemstvom.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +15
 • +12

Maria Grazia Cucinotta je Lav, rođena je 27. srpnja 1968.

Izvor: Profimedia / Autor: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Djevice u vezi s partnerom će se sukobljavati oko sitnica. Na površinu će isplivati mnoge karakterne razlike, no ne treba u afektu kazati stvari koje neće moći povući. Samci će imati visoke kriterije koje će biti teško zadovoljiti. Nije povoljno vrijeme za povlačenje rizičnih poteza, a posebno kada su u pitanju financije. Igranje na sigurno zaštitit će ih od potencijalnih neugodnosti i gubitaka.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +32
 • +29

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vagama neće odgovarati samoća. Nastojat će stalno biti okruženi ljudima, pa čak i onima koji im svojim karakterom i temperamentom baš i ne odgovaraju. Samci bi se mogli spetljati s nekim tko je njihova potpuna suprotnost, no takav odnos neće im pružiti ništa više od prolaznog uzbuđenja. Ne bi se smjeli uzrujavati ako se poslovni planovi ne budu odvijali onako kako su zamislili. To će ovog tjedna biti uobičajena pojava pa se treba bolje nositi sa stresom i nepredviđenim okolnostima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Catherine Zeta Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Dowling/StarlitePics/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Škorpioni se neće moći pohvaliti strpljenjem, što će uzrokovati probleme u komunikaciji s bližnjima. Njihove će zlobne izjave biti povod ljubavnim svađama. Slobodnjacima će pažnju zaokupiti netko s kime odnedavno surađuju. Nakupit će im se previše poslovnih obaveza. Više puta trebali bi provjeriti sve što rade kako im se ne bi omakla pogreška koja će im zadati sate dodatnog posla.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelce će obradovati pozitivna događanja na ljubavnom planu, a ponajviše samce, koji bi mogli dogovoriti izlazak s osobom koja ih privlači. Pred parovima su trenuci ispunjeni romantikom, a neki bi se mogli spontano zaručiti ili započeti zajednički život. Okolina im je naklonjena pa će dobiti ono što traže. Uživat će u svim poslovima i zadacima koji zahtijevaju kreativnost i daju im odriješene ruke.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +22
 • +19

Jennifer Connelly je Strijelac, rođena je 12. prosinca 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: New Line Cinema / Everett / Profimedia

Jarčevi će biti željni promjena. Zahladit će prijateljske ili intimne odnose koji ih ne zadovoljavaju, no trebali bi paziti da ne naprave nešto što će kasnije požaliti. Ovo nije vrijeme za drastične odluke. Samci će čeznuti za ostvarenjem ozbiljne veze, no svakom će udvaraču pronaći neku manu. Neslaganje s kolegama ili nadređenima navest će ih da počnu razmišljati o osamostaljenju, no nije trenutak za veće pothvate.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Deepika Padukone je Jarac, rođena je 5. siječnja 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Vodenjaci samci će upoznati osobu koja će ih privući izgledom, no nakon kraćeg razgovora shvatit će da s njom mogu odlično komunicirati. Parovi će se posvetiti planiranju zajedničke budućnosti. Neki će početi raditi na rješavanju stambenog pitanja. Pred njima je dinamičan i zanimljiv radni tjedan. Okolnosti će im ići na ruku pa će brzo privesti kraju sva zaduženja, a ostat će im vremena i da neke zadatke obave unaprijed. Ako se nadaju pronalasku boljeg posla, primit će zanimljivu ponudu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Brakovi i veze Riba ulaze u zreliju fazu. Mnogi će parovi planirati zajednički život ili se odlučiti na kupnju nekretnine. Usamljene Ribe čeznut će za pažnjom, no neće se olako upuštati u nove odnose. Novčani problemi potaknut će ih da potraže dodatni izvor zarade. Učenicima i studentima popravlja se koncentracija pa će postizati dobre rezultate prilikom polaganja ispita.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!