TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni će gušiti partnera ljubomorom i posesivnošću, Ribe će privlačiti miris zabranjenog voća, a pred Vagama su uzbudljiva događanja na ljubavnom planu

21.03.2022 u 06:26

Bionic
Reading

Ovnovi će biti skloni ishitrenom ponašanju, no sreća će biti na njihovoj strani. Lavovi se neće najbolje snalaziti u ulozi timskog igrača jer neće uvažavati tuđa mišljenja. Djevice neće biti na istoj valnoj duljini s partnerom pa bi trebale izbjegavati rasprave o osjetljivim temama, a i šoping će se pokazati kao prilično skupa psihoterapija. Na ljubavnom planu Vage očekuju uzbudljiva događanja. Škorpioni će gušiti partnera ljubomorom i posesivnošću. Strijelcima se na poslovnom planu otvara prilika na koju dugo čekaju, a Ribe će privlačiti miris zabranjenog voća

Ovnovima će se sviđati vedre i otvorene osobe s kojima će moći lako započeti razgovor. Bit će im važno da su okruženi pojedincima pred kojima mogu biti iskreni i opušteni. Samci će s nekim takvim zasnovati prijateljski odnos koji će se s vremenom razviti u nešto više. Bit će skloni ishitrenom ponašanju, no sreća će biti na njihovoj strani. Povoljno je vrijeme za postavljanje temelja budućih poslova i suradnji.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bikovi će biti skloni potiskivanju osjećaja i guranju problema pod tepih. Neće imati volje ni hrabrosti suočiti se s poteškoćama koje ih udaljavaju od voljenog, no otvorenim dijalogom mogli bi poboljšati situaciju. Bježat će od eksponiranja i javnih izlaganja. Pomalo će sumnjati u sebe i svoje sposobnosti pa će izbjegavati guranje u prvi plan. Dobro će se snalaziti u timskom radu i zadacima koji nisu previše odgovorni.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizance će prijatelj upoznati s osobom koja će im se odmah svidjeti. Privući će ih njezin smisao za humor i slični stavovi pa će s oduševljenjem zakazati idući susret. Parovi će se povezati na mentalnoj razini i ozbiljnije razgovarati o budućnosti. Razvijene socijalne vještine omogućit će im da sa svakim pronađu zajednički jezik. Držat će do reputacije i imati velike ambicije pa će nastojati ostvariti kontakte koji će im biti korisni za daljnji napredak.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jill Biden je Blizanac, rođena je 3. lipnja 1951. Izvor: Profimedia / Autor: POOL / Getty images / Profimedia

Rakovi će imati dojam da su uvijek oni koji popuštaju u vezi, a mučit će ih i to što od partnera ne dobivaju dovoljno pažnje. Umjesto da mu suzama ili prijetnjama pokušaju dati do znanja da su nezadovoljni, bilo bi bolje da rješavaju probleme iskrenom komunikacijom. Drugi će pokušavati utjecati na njihove odluke, no ostat će čvrsti i dosljedni u svojim stavovima. Tjedan je pogodan za sve aktivnosti vezane za trgovinu, inozemstvo i obrazovanje, kao i za intelektualno djelovanje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Lavovi će u želji da izbjegnu okršaje pokušati se bolje prilagoditi partnerovim potrebama, no brzo će gubiti strpljenje. Na vidjelo će izaći poteškoće koje dugo guraju pod tepih i koje će morati početi rješavati ako žele postići primirje. Neće se najbolje snalaziti u ulozi timskog igrača jer neće uvažavati tuđa mišljenja. Smatrat će da sve znaju najbolje, no ne treba odbacivati savjete iskusnijih i stručnijih osoba.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ako su nedavno prekinule vezu, Djevice će osjećati da nisu spremne za nove početke. Odbit će nekoga tko im se udvara zbog straha od razočaranja. Parovima će biti izazovno postići sklad. Neće biti na istoj valnoj duljini s partnerom pa treba izbjegavati rasprave o osjetljivim temama. Neka se suzdrže od nepromišljenih troškova i odlaska u kupovinu ako su tužne ili nervozne. Šoping će se pokazati kao prilično skupa psihoterapija.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na ljubavnom planu Vage očekuju uzbudljiva događanja. Samcima predstoji poznanstvo koje će brzo prerasti u nešto više od strastvenog flerta dok će parovi planirati zaruke ili početi raditi na potomstvu. Iako će uživati u radu s ljudima, netko s kime će surađivati pokazat će se kao zahtjevan, pa čak i neprijateljski raspoložen. To će im oduzeti mnogo živaca i strpljenja, no uspjet će ostati sabrani. Onima koji traže zaposlenje otvara se zanimljiva prilika.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia

Škorpioni će gušiti partnera ljubomorom i posesivnošću. Neće moći kontrolirati svoje reakcije, no trebali bi izbjegavati posezanje za niskim udarcima. Samcima će se svidjeti netko iz radnog okoliša, ali zasad će sve ostati na platonskoj razini. Gust poslovni raspored neće ostaviti mnogo vremena za predah. Šef će ih stalno nadgledati i požurivati pa će im i to stvarati stres.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Strijelci će nastojati što više vremena provoditi s partnerom. Zajednička večera ili odlazak u kino bit će odličan način da se posvete jedno drugome. Samci će upoznavati nove ljude prilikom izlazaka. Na poslovnom planu otvara im se prilika na koju dugo čekaju. Osjećat će da sve polako dolazi na svoje, no unatoč tome ne treba srljati u nove pothvate. Merkur je i dalje nepovoljan, što ukazuje na nerealne procjene i nepraktične odluke pa opreza neće biti naodmet.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Zoe Kravitz je Strijelac, rođena je 1. prosinca 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obitelj i prijatelji stalno će trebati pomoć i usluge Jaraca. Oni ih neće željeti razočarati pa će im biti na raspolaganju i time žrtvovati neke svoje planove. Dolazi do porasta obaveza, no uspjet će dovršiti većinu zaduženja na vrijeme. U tome će im pomoći dobra organizacija i spremnost na prekovremeni rad. Povećani troškovi navest će ih da pokušaju smisliti dobar način uštede.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA / JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA / ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Vodenjaci su u potrazi za uzbuđenjem i ne žele pristajati na kompromise. Dobro znaju što žele i kako doći do toga, a izraženom putenošću i karizmom otopit će i najhladnije srce. Vodenjaci u vezama partnera će izluđivati velikim zahtjevima, no sve će probleme brzo riješiti u spavaćoj sobi. Naglašena intuicija u kombinaciji s hrabrošću bit će zaslužne za uspješne rezultate. Neće se bojati preuzimanja rizika iako će ih ljudi nagovarati da budu oprezniji.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ribe će privlačiti miris zabranjenog voća. Koketirat će s nekim tko je u vezi, no bilo bi bolje se da sve ostane na bezazlenom flertu. Trebale bi izbjegavati ulaziti u odnose koji će im bespotrebno zakomplicirati život. Odlikovat će se bistrim umom i istančanim komunikacijskim vještinama. Povoljno je vrijeme za poslovnu komunikaciju, pregovore i prezentacije jer će se znati dobro predstaviti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia