retro stil

Skinny traperice su dobile opaku konkurenciju: U ovim hlačama noge izgledaju vitke i beskrajno duge

29.03.2024 u 08:56

  • +3

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gigi Hadid još jednom je privukla pažnju dobrim stajlingom koji je prošetala ulicama New Yorka, a njezina najnovija kombinacija otkriva opaku konkurenciju skinny trapericama

Slavna 28-godišnja manekenka koju paprazzi u posljednje vrijeme posebno pažljivo prate zbog veze s Bradleyjem Cooperom, utjelovila je elegantnu sofisticiranost u potpuno crnoj kombinaciji koju je pokazala prilikom izlaska s prijateljicom.

Nosila je crni džemper uvučen u crne traperice s remenom sa svjetlucavom zlatnom kopčom koji je dodatno naglašava njezin vitak struk. Crni dodaci upotpunili su ovaj i više nego laskav monokromatski izgled. Oči je zaštitila sunčanim naočalama, au ruci je držala crnu torbicu za kojom je nedavno nastala prava pomama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Naime, mala crna torbica čiji dizajn potpisuje Miu Miu te nosi ime Arcaide bag omiljen je modnim Gigin modni dodatak još od studenog. A torbicu čiji svestran dizajn se prilagođava različitim stajlinzima Gigi ju je nosila u raznim prigodama i kombinira je uz različite stilove. Obzirom na to kakav utjecaj Gigi ima u modnom svijetu, nije trebalo dugo da se ovaj modni dodatak brzo nađe na listi želja brojnih trendseterica.

Međutim, ovog puta u prvom planu nije bila hit torbica već traperice. Promjene trendova u svijetu traperica su česte, a tek nakon što smo prigrlili modele širokih nogavica, skinny jeans je počeo najavljivati svoj povratak. Međutim, Gigi nije odjenula ni jedan od ta dva modela, već je za proljeće prigrlila više klasičan, retro stil.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Par groovy traperica s istaknutim gumbima i traper nogavica stilski prizivaju 70-e, a nema sumnje to je jedan od modela koji djeluje tako laskavo, sužava siluetu i noge čini tako beskrajno dugima. A modni znalci se slažu - izgleda su skinny traperice dobile opasnu konkurenciju.