MIA BEGOVIĆ:

'Sjedila sam pred vratima stana iz inata'

01.03.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Mia Begović objasnila je osnovne razloge svog logorovanja ispred stana u Masarykovoj, što je hrvatska javnost pratila s velikim zanimanjem, kao da se radi o sapunici

Mia Begović objašnjava za Gloriju da su ona i njezin bivši suprug Željko Žnidarić prestali živjeti zajedno još prije dvije godine, kad je on dobrovoljno napustio stan u Masarykovoj.

'U stanu smo ostale Maja Lena i ja, koristila sam ga kao našu bračnu stečevinu i otada sam ja u posjedu dok se stan ne proda', izjavila je Mia i dodala: 'Ne želim njegovu polovicu, to je njegovo, samo tražim svoje. Sjedila sam pred vratima iz inata. Mislila sam možda će izaći pa ćemo se dogovoriti, ali on nije izlazio, nego se još jednom poslužio smicalicom da bi me opelješio do kraja.'

Kako bilo, bivše supružnike čeka sud, jer je Žnidarić preko riječke odvjetnice Lenke Banjanin lani u studenom protiv Mije Begović podnio tužbu zbog utvrđivanja ništavnosti ugovora za diobu bračne stečevine što su ga sklopili u ožujku 2009, a zadnji put nadopunili tri mjeseca prije razvoda. Predmet ugovora o diobi bračne stečevine je povelika imovina, uglavnom u nekretninama.

'Crveni tepih mi je uništio život i ne želim da se od mog života pravi sapunica. Ne želim rat s njom i nisam siledžija koji je nezaštićenu ženu ostavio na cesti. Ne bih se drugi put ni ženio da sam znao da ću se rastati. Prema Miji sam uvijek bio gospodin, dao sam joj više nego bilo tko drugi. Ali mi se sada već sve lagano smučilo', rekao je Žnidarić.