MISCHA BARTON

Sjećate li se ove lijepe plavuše? Zvijezda nekadašnje hit teen serije danas izgleda ovako

05.01.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Zgodna Mischa Barton, američka glumica rođena u Velikoj Britaniji, proslavila se kao Marissa Cooper u nekad popularnoj seriji za tinejdžere 'The O. C.', a zatim je pala u zaborav

Serija o grupi tinejdžera u Kaliforniji prikazivala se od 2003. do 2007. godine, a jedan od najomiljenijih likova je bila zasigurno simpatična i zabavna Marissa koju je glumila Mischa.

Iako je bila na putu prema samom vrhu Hollywooda, mlada i talentirana glumica poput mnogih drugih zvijezda, upala je u nevolje zbog razuzdanog života ispunjenog alkoholom i opijatima pa je u jednom trenutku uhićena jer je vozila automobil bez važeće vozačke dozvole.

  • +3
Mischa Barton i Gian Marco Flamini Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mischa nije nikad više ponovila uspjeh kakav je ostvarila u popularnoj seriji koje se i danas mnogi rado sjećaju, iako je imala neke projekte koji nisu baš bili zapaženi.

Ipak, glumicu i danas fotoreporteri prate u stopu gdje god da se pojavi, pa nije promaknula ni prilikom šetnje po LA-ju u društvu svog novog dečka Giana Marca Flaminija.

Iako se Mischa tijekom godina poprilično promijenila, svojedobno je bila modni uzor mnogim tinejdžericama koje su obožavale njezine boho chic kreacije.

Oduvijek poznata po svom odličnom modnom stilu, Mischa je izgledala cool u casual izdanju u skinny trapericama, udobnom džemperu i trendi smeđim kaubojkama.

Jednostavna frizura, minimalan make up i zaštitna maska upotpunili su ovo dnevno izdanje nekad slavne glumice koje je nekad bila