ZAHVALNA I COOL

Siva je nova crna, a evo kako je možete uspješno kombinirati

16.05.2023 u 21:54

Bionic
Reading

Uz crnu, tamnoplavu, bež ili bijelu, siva je univerzalna i vrlo zahvalna boja jer se lako spaja s veselom žutom, ružičastom, narančastom...

Siva je jedna od onih svestranih boja koju mnoge zaljubljenice u modu, osobito ljubiteljice minimalizma, rado posjeduju u garderobi.

Bezvremenska, neutralna i chic, siva je boja koja će spasiti one situacije u kojima stojimo ispred ormara s velikim upitnikom iznad glave.

Često smo sive komade tako mogli vidjeti na Brigitte Macron, Jennifer Aniston ili Angelini Jolie, poznatima po svojoj ljubavi prema minimalističkom stilu odijevanja.

PRVA DAMA FRANCUSKE

Njezina kolekcija odijela izaziva zavist: Brigitte Macron pokazala još jedan moćan poslovni stajling

Pogledaj galeriju

Bez obzira na aktualne trendove koji u prvi plan ističu Barbie ružičastu ili razigranu žutu, siva je uvijek tu i odiše neospornom cool vibrom.

Ova boja također ima svoju privlačnost u usporedbi s čistoćom bijele ili mističnošću crne.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Nikakvo stoga nije čudo da su to prepoznali i brendovi poput New Balancea, čije su sive tenisice najbolji primjer dobre modne investicije jer ih možete nositi sa svime što imate u garderobi. I dok sivu mnogi doživljavaju kao dosadnu i turobnu boju, drugi je vide kao odlično stilisko rješenje jer npr. sjajno ide s bijelom košuljom, crnim T-shirtom, ljubičastim džemperom...

Emily Ratajkowski odlično je osmislila svoj cool stajling: kombinirala je crop sivi sako i mini suknju iz Copernijeve kolekcije AW22. Look je zaokružila, pomalo neočekivano, parom crnih dokoljenica i tenisicama New Balance.

Evo nekoliko ideja za cool sive stajlinge: