OMILJENI ODABIR

Hailey Bieber zna kako nositi ovaj hit komad s početka milenija

16.05.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Američka ‘it’ djevojka Hailey Bieber nastavlja impresionirati modnu sferu svojim stajlinzima izvan dužnosti. Ove sezone supruga kanadske glazbene senzacija u potpunosti je opčinjena velikim povratnikom na modnoj sceni – mikrosuknji

Ovaj hit komad s početka milenija, kojeg su popularizirale tadašnje ‘it’ djevojke poput Paris Hilton i Britney Spears, dugo vremena bivao je u drugom planu na modnoj sceni, a njegov veliki povratak dugujemo Miucciji Pradi.

  • +8
Miu Miu kolecija za proljeće/ljeto 2022. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata Talijanka preradila ju je i predstavila u kolekciji brenda Miu Miu za prošlogodišnju sezonu proljeće/ ljeto, a na ulicama New Yorka Hailey Bieber ovih je dana pokazala kako ju sa stilom uklopiti u stajling.

Kao i uvijek, ova 26- godišnja trendseterica pokazala je da ne morate imati veliku priliku da biste nosili britki look.

Stajling je izgradila oko Pradine mikrosuknje – modela  od antilop kože u boji devine dlake s detaljem odgovarajućim remenom, uparivši ga  s crnim otvorenim topom s lađastim izrezom i golim leđima - djelo brenda Mode Mischief Studios.  

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi ovoj kombinaciji darovala elegantan štih, odabrala je predimenzionirani kaput gotovo identične nijanse suknje s potpisom njujorškog brenda Khaite i crne kožne mokasine iz ByFara u paru s bijelim čarapama.

Kao i obično i ovaj look zaokružila je svojim omiljenim dodacima – minijaturnim sunčanim naočalama i parom zlatnih naušnica, dok je posljednji dodatak bila crna torbica iz nadolazeće kolekcije brenda Ferragamo.