omiljeni model

Široke hlače itekako mogu biti laskave, a ona ne izlazi iz ovih traperica

26.04.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana Jennifer Lopez na ulicama New Yorka privlači pažnju ležernim, ali stilski vrlo dotjeranim kombinacijama. A prema svemu sudeći, pronašla je svoj omiljeni par traperica iz kojih ne izlazi

Iako njezina garderoba sadrži komade o kojima brojne trendseterice mogu tek sanjati, Jennifer Lopez kada pronađe omiljen odjevni komad nosi ga nekoliko puta. Upravo je to slučaj s trapericama ekstremno širokih nogavica u kojima je slavna pjevačica i glumica viđena čak tri puta u zadnja dva tjedna.

Sudeći prema viđenom, došlo je do velikog modnog zaokreta u stilu slavne J.Lo koja je svoj uobičajeni glamurozni izgled i duboke dekoltee zamijenila s predimenzioniranim krojevima i uličnom odjećom istaknute udobnosti.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ponovno snimljena na ulicama New Yorka Jennifer Lopez nosila je spomenute široke traperice. Stajling je zaokružila s debelom dolčevitom podvrnutih rukava, a našle su se tu K-SWISS Classic VN tenisice s platformom.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Prethodno J.Lo je baggy traperice širokih nogavice kombinirala s uskom bijelom dolčevitom, a kasnije s kratkim i uskim šumsko zelenim puloverom. U ruci je tad nosila malu zelenu i lakiranu Lady Dior torbu, a tenisice zamijenila 'ružnim' čizmama oko kojih se uvijek lome koplja. Ipak, tada su se u prvom planu našli njezini istaknuti trbušnjaci.

Čini se kako je J.Lo pronašla svoju proljetnu 'uniformu', a usput je pokazala kako baggy traperice itekako mogu biti laskave.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA