moćan stajling

J.Lo pokazala trbušnjake, ali i 'ružne' čizme oko kojih se uvijek lome koplja

15.04.2024 u 10:05

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lopez pokazala je ležerni stil i besprijekorno oblikovanu figuru, a taj prizor nije mogao promaknuti paparazzima u New Yorku

Slavna pjevačica i glumica, 54-godišnja Jennifer Lopez zbog poslovnih obveza vrijeme trenutno provodi u rodnom New Yorku. A njezin najnoviji stajling zasluženo je privukao pažnju.

Baggy traperice širokih nogavica spojila je s kratki i uskim šumsko zelenim puloverom. Poseban štih stajlingu dala je izborom stilski kontrastnih cipela i torbe. Dok je u ruci nosila malu zelenu i lakiranu Lady Dior torbu, J.Lo se odrekla visokih potpetica i ustupila mjesto udobnosti sa smeđim gležnjačama s platformom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Svojim stajlingom J.Lo je pokazala kako traperice širokih nogavica mogu itekako biti laskave, a njezin izbor bio je model s potpisom Guccija. Urbani stajling upotpunila je Ugg čizmama s platformom, modelom oko kojeg se lome koplja na modnoj sceni. Naime, nakon što je modni svijet prigrlio klasične Ugg čizme koje udobnost stavljaju na prvo mjestu, na scenu su stupili modeli s platformom koje jednostavno ili volite ili prezirete.

Čizme izrađene od glatke žućkasto-smeđe antilop kože i zaobljenog vrha za J.Lo su bile odličan način da prigrli udobnost a da se pri tome ne odrekne dodatnih centimetara koji efektno izduljuju figuru.

No, ono što je privuklo daleko najviše pažnje bili su Jenniferini oblikovani trbušnjaci i vitak struk koji je ponosno istaknula kratkim topom. Holivudska zvijezda bila je magnet za poglede u stajlingu kao stvorenim za Veliku jabuku pokazavši pri tome da je ostala, bez obzira na slavu, 'Jenny from the block'.

To samo ona može:

J.Lo ne odustaje od nespojive kombinacije i odlazak u teretanu pretvara u modnu reviju

Pogledaj galeriju