modna INVESTICIJA

Široka poput spavaćice, a elegantna poput male crne haljine: Ovu haljinu isplati se imati u ormaru

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 15.09.2020 11:44
  • Objavljeno 15.09.2020 u 08:41
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Street style zvijezde sa skandinavske modne scene možda su najbolji primjer dama u svijetu koje su razvile sposobnost svakodnevnog nošenja haljina, a da pritom nikada ne djeluju monotono. Upravo njima pripisuje se velika popularnost širokih modela haljina koje će, kao u ljetnoj sezoni, podjednako dominirati i jesenskim mjesecima

Tipična haljina širokog kroja, koju smo obožavali nositi u ljetnim mjesecima s ravnim sandalama, može itekako dobro funkcionirati u jesenskoj sezoni uz trendovske siluete čizama ili klasičan par bijelih tenisica, uvjerljiv vladar modne scene iz sezone u sezonu.

Svjesni njihove lakoće nošenja i činjenice da pristaju većini figura ženskog tijela, svoje jesenske kolekcije brojni high street brendovi upotpunili su upravo haljinama širokog kroja, a izdvajaju se inačice s romantičnim volanima, kakvih se ne bi posramile ni zvijezde sa skandinavske modne scene.

  • +50
  • +47

Street style zvijezde na Tjednu mode u Kopenhagenu

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U prvom redu riječ je o modelima u neutralnoj paleti boja, stvorenima od nježnih i poluprozirnih tkanina koje zahtijevaju nošenje ili uključuju unutarnju podstavu, dodatak romantičnih volana čini ih upečatljivim odabirom u svim prilikama, a po izgledu kreću se od spavaćica pa sve do svečanih balskih haljina.

Najljepše široke haljine s volanima iz high street trgovina

Sfera, Mango, hm

Sfera, Mango, hm

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sfera

Sfera

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

hm

hm

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Mango

Mango

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo