ISPLATI JU SE IMATI

Znate li što su oblak-haljine? Pristaju svakoj figuri, a znamo i gdje pronaći najljepše primjerke

10.09.2020 u 06:40

Bionic
Reading

Sa službenim početkom jeseni suočit ćemo se i s oblačnim danima, no ne aludiramo na meteorološku promjenu vremena, već na jedan od najpoželjnijih trendova u svijetu haljina

U još uvijek aktualnoj ljetnoj sezoni svjedočili smo velikoj popularnosti takozvanih torta-haljina koje karakterizira materijal što se niže baš poput katova torte te se širi pri dnu, čineći oblik slova 'A', a njihovim nasljednicama u novoj sezoni jesen/ zima nesumnjivo će se pokazati oblak-haljine slične siluete, no ono što ih razlikuje su rukavi puf kroja i predimenzionirani kroj koji uistinu podsjeća na oblak.

Široki modeli haljina s puno volumena i volančića te stvoreni od prozračne pamučne ili poplin tkanine postali su omiljeni odjevni komad brojnih dama u ljetnim mjesecima, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori ogromna popularnost haljine s potpisom švedskog modnog diva H&M-a koja je ovoga ljeta u izvještaju Lysta ponijela titulu najpopularnije.

Osim što se s lakoćom nose te osiguravaju ispolirani izgled u svakoj prilici, široke haljine zahvaljujući svom kroju laskaju i pristaju svim tipovima ženskog tijela, a rukavi i šavovi oko struka osiguravaju lijepu i modernu siluetu.

Dolaskom pravih jesenskih dana stiže potreba i za slojevitim stilom odijevanja, a takozvane oblak-haljine pokazat će se idealnim baznim komadom oko kojeg ćete graditi jesenske stajlinge. Na početku jeseni još uvijek lijepi i blagi dani idealni su za kombinaciju ove laskave haljine s ravnim ili visokim sandalama, a kada temperature padnu, uparite ju s robusnim čizmama, predimenzioniranim blejzerom ili udobnim kardiganom.

Ponuda oblak-haljina s polica high street trgovina