BRAK OD 18 DANA

Sinead O'Connor se pomirila s bivšim suprugom

05.01.2012 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon turbulentnog razdoblja, koje je započelo vjenčanjem, pa svađom, zatim razvodom nakon 18 godina braka, pjevačica Sinead O'Connor i njezin bivši suprug Barry Herridge predahnuli su od svađa i pomirili

Svojim brzopoteznim razvodom, koji je uslijedio nakon samo 18 dana braka, pjevačica Sinead O'Connor i Barry Herridge svakako su se našli na ljestvici najkraćih brakova. No bivši bračni par, čini se, usprkos razvodu i svađama, nije digao ruke od svoje veze.

Viđeni su u šetnji do lokalnog puba u irskom gradu Bray, a nakon toga su se uputili njezinoj kući. Ranije toga dana 45-godišnja Sinead na Twitteru je obznanila kako su se ona i Barry pomirili nakon svađe i prekida na Božić.

Sinead i Barry gradom su se šetali držeći se ispod ruke, osmijeh im nije silazio s lica, a Sineadini obožavatelji bili su iznenađeni njezinom objavom o pomirenju na Twitteru te je navela kako su ona i Barry odlučili ponovno biti djevojka i dečko te da su čak i ranije tog jutra vodili ljubav.

Pjevačica je priznala i kako je odluka o vjenčanju u Las Vegasu nakon samo četiri mjeseca veze bila loša, no ona i Barry će, usprkos tomu što su zakonski još vjenčani, za sada biti samo par. Sinead, koja se proslavila hitom 'Nothing Compares 2 U' 1990. godine, nije skrivala sreću zbog pomirenja s Barryjem te je napomenula i kako će krenuti na savjetovanje te i 'početi zajedno živjeti kao svi normalni ljudi'.