NOVOGODIŠNJE ODLUKE

Simona: Želim uspostaviti normalne odnose s Antom

29.12.2009 u 14:25

Bionic
Reading

Poznati Hrvati otkrili su novogodišnje želje. Matanić ne želi kretena za predsjednika, Maja Šuput više neće pušiti, a Simona se želi pomiriti s Antom

Poznati Hrvati otkrili su u posljednjem broju Arene svoje želje, novogodišnje odluke, velike planove i snove. Zdravlje je oduvijek na prvom mjestu želja, a ovogodišnji trend je izlazak iz recesije.

Simona je poželjela da ona i njena Gabica budu zdrave, da uspostavi normalne odnose s Antom te da skupi što više novčića. 'Nadam se da će na kraju doći i ljubav', dodala je Simke.

Poznati stilist Neven Ciganović želi sljedeću godinu provesti u Los Angelesu jer mu život u SAD-u odgovara.

'Cijeli život živim od danas do sutra pa ne kujem planove, ne razmišljam unaprijed. Vrti mi crv i ne mogu biti dugo na jednom mjestu', poručio je Cigi.

     

Dok je Maja Šuput poželjela prestati pušiti, TV voditeljica Danijela Trbović već se odviknula od te ružne navike, ali i ona ima posebne želje.

'Da živim vječno, da prevladam recesiju, da moja 'Karika' što dulje traje, a poslije da radim neku drugu dobru emisiju. Moje želje su isključivo vezane uz materijalno', zaključila je samohrana majka.Redatelj Dalibor Matanić poželio je da Hrvatska dobije normalnog predsjednika, a ne luđaka.