ANTE GOTOVAC:

Simona mi nije dala vidjeti kćer

  • Autor: 24sata/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.10.2011 19:57
  • Objavljeno 05.10.2011 u 19:22
Ante Gotovac

Ante Gotovac

Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL

Četrdesetdvogodišnji vlasnik zagrebačkog autoservisa Ante Gotovac tvrdi kako nije vidio vlastitu kćer već sedam mjeseci jer mu bivša supruga Simona Šajn to nije dozvolila

Ante Gotovac posjetio je centar za socijalnu skrb kako bi dogovorio termin kad će vidjeti svoju petogodišnju kćer Gabrijelu koja je nakon rastave pripala njegovoj bivšoj ženi Simoni Šajn. Gotovac tvrdi kako je morao posjetiti centar jer se nikako nije uspijevao ništa dogovoriti sa Simonom, piše 24 sata

Ne samo da Simona Šajn prema tvrdnjama Ante Gotovca nije vlasniku zagrebačkog autoservisa omogućila da vidi svoju kćer, već ga je navodno i namjerno u tome sprečavala. Simona odgovara kako je Gotovac mogao vidjeti svoju kćerkicu kad god je htio, ali niti je pitao za nju, niti je plaćao alimentaciju.

Nakon što je Ante Gotovac obavio razgovor s centrom za socijalnu skrb uspio se dogovoriti s bivšom suprugom i dobio je dozvolu da vidi Gabrijelu. Posjećivat će je dva puta tjedno po šest sati.

Simona Šajn je rekla kako će se žaliti na odluku jer se njoj to čini prečesto te namjerava tražiti smanjenje očevih posjeta na svaki drugi tjedan. Dodala je kako nije Gotovac kontaktirao centar za socijalnu skrb, već je centar njega pozvao jer se Simona namjerava odseliti iz Hrvatske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!