GOTOVČEVI – NOVA GENERACIJA

Simona je utjehu pronašla u Tihomiru

08.01.2010 u 21:50

Bionic
Reading

Simona Gotovac navodno je pronašla novog dečka koji neodoljivo podsjeća na Antu Gotovca

Simonu Gotovac (25) snimili su na večeri u Brežicama s Tihomirom Dragićem (41), prodavačem nekretnina, koji je pokušavao kupiti Simona produkciju, ali se predomislio, piše 24 sata. Gastarbajter iz Beča tvrdi da mu nije cilj biti kao Ante Gotovac (41), s kojim se družio. 'Zalizana kosa prošarana svijetlim pramenovima godinama je moj zaštitni znak. Moji pramenovi moja su svetinja', ponosan je Tihomir, kojeg mnogi zamijene za Antu. Tvrdi da on i Gotovac nemaju jednak stil. 'Odijevam ono što mi odgovara i ne gledam kolika je cijena. No ipak nemam toliko dizajnerskih odjevnih predmeta kao Ante nego, samo jedne Guccijeve naočale. Vezicu oko vrata nosim kako ne bih izgubio mobitel', kaže Tihomir Dragić dodajući da 'razdjeljak Gotovac' nosi dvadeset godina.

'Ja sam mačor, mene sve žene vole, imao razdjeljak ili ne', navodi gastarbajter, koji je svojedobno Anti Gotovcu platio 5.600 eura da proslavi njegovu prijateljicu Tanju.
'Navratio je kod mene u Zagreb s Tanjom i svojom djecom. Rekao je kako bi volio da je malo promoviram, da kažem da je moja djevojka. Ponudio mi je 5.600 eura. Pa za te ću pare za svaku reći da mi je cura', kaže Gotovac dodajući kako se nakon toga Tihomir zaljubio u Simonu. Anti Gotovcu čak je predložio da joj plavokosa Tanja bude menadžerica nakon što on kupi Simona produkciju.

'Redovito se viđao sa Simonom, a ona mu je čak vodila i Gabicu na upoznavanje. Požalio mi se kako mu je Simona obećavala brak, vjenčanje i bebu, ali to je sve propalo čim je saznao da ga je varala', rekao je Gotovac, koji tvrdi da Simonica putuje u Dubai. 'Briga me za njezine klipane koji joj prolaze kroz stan, samo me zanima moja Gabica, koju nisam vidio od Božića', kaže Ante.