ANĐEO I VRAG

Simona demantira opijanja, orgijanja i šmrkanje u trudnoći

13.03.2010 u 18:35

Bionic
Reading

Simona Gotovac, koju je bivši suprug Ante optužio za raskalašeno ponašanje, opovrgava navode i tvrdi da se u trudnoći odgovorno odnosila prema svojem zdravlju i zdravlju bebe koju je nosila

Prema pisanju portala 24sata.hr, Simona Gotovac (25) je preko odvjetnika Frane Letice i Dalije Orešković demantirala ulomke iz biografije ‘Vrag’ Ante Gotovca (41).

Ante navodno u knjizi opisuje kako je upoznao Simonu na tulumu u svom stanu. Piše da se u njegovu jacuzziju ‘ševila’ s pjevačem kojeg on zove Bonny, a potom se ‘dobro poševila i s njim’. Tvrdi da su je uzbuđivale i djevojke te da bi se znala pridružiti u krevetu njemu i djevojci s kojom se seksao. Piše da je uzimala kokain i opijala se, a nije znala da je trudna, zbog čega ih je poslije uhvatila panika, te da je on po cijele dane radio, a ona trošila novac na kupnju krpica i raznih gluposti.

‘Svi navodi o raskalašenom ponašanju i životu Simone Gotovac su neistiniti. Ističemo da je Simoninu trudnoću vodila liječnica dr. Marina Ivanišević u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, koja je dobro upoznata s činjenicom da se Simona odgovorno i brižno odnosila prema svom zdravlju i dobrobiti djeteta koje je nosila. Ni u kakvim orgijama i zabavama koje se spominju Simona nikad nije sudjelovala’, napisali su u demantiju koji je objavljen na 24sata.hr Simonini odvjetnici.