Planetarna kretanja

Siječanj je prepun astroloških uzbuđenja, a evo što to znači za vas

06.01.2018 u 09:32

Bionic
Reading

Siječanj 2018. donosi mnogo astroloških uzbuđenja, među kojima prednjači dvostruki uštap. Prvi, u Raku, prošao je 2. siječnja, dok drugi nastupa 31. siječnja u Lavu

Naredni uštap bit će praćen punom pomrčinom Mjeseca, što najavljuje emocionalna previranja u životima rođenih krajem siječnja, travnja, srpnja i listopada, kao i početkom veljače, svibnja, kolovoza i studenog.

Važnih planetarnih položaja bit će i tijekom mjeseca, počevši od 7. i 8. siječnja. Tih će se dana Mars naći u konjunkciji (na istom stupnju zodijaka) s Jupiterom u Škorpionu, stvarajući povoljnu klimu za počinjanje bilo čega što zahtijeva energiju i poduzetnost.

Gotovo će istovremeno Sunce i Venera u Jarcu doći u povoljan planetarni odnos s Marsom i Jupiterom. Njihov će sretan utjecaj donijeti sretne okolnosti i odvažnost umjetnicima, zabavljačima, ljubavnicima i udvaračima. Jarci, Škorpioni, Ribe i Djevice druge dekade trebali bi obratiti posebnu pozornost na spomenute planetarne položaje, koji će biti aktualni 8.  i 9. siječnja.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U četvrtak 11. siječnja Merkur se vraća u Jarca, u kojemu je kratko boravio u prosincu. Od tog dana svima preporučujemo uvođenje reda u svoje živote i veće oslanjanje na razum i logiku, nego na misteriozni 'osjećaj u želucu'. U subotu 13. siječnja smiješi vam se uspjeh u ophođenju s ljudima na položaju.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U srijedu 17. siječnja spojeni Sunce i Mjesec uzrokovat će mlađak u Jarcu. Budući da su u istom znaku još i Merkur, Venera, Saturn i Pluton, jarčevske će energije biti izuzetno jake. Najbolje je da ih nastojite iskoristiti za počinjanje poslovnih projekata ili za popravljanje dojma koji ostavljate u javnosti.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U četvrtak 18. siječnja Venera će ući u Vodenjaka, a 20. siječnja će je slijediti Sunce. Te će planetarne selidbe ublažiti tešku jarčevsku atmosferu i pomoći vam da u međuljudskim odnosima budete spontaniji i manje opterećeni pravilima.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U petak 26. siječnja Mars prelazi u Strijelca, potičući vas da se poigrate s novim iskustvima na raznim životnim područjima - od eksperimentiranja s izgledom i kušanja novih jela do upoznavanja s dalekim kulturama. Posljednjeg dana mjeseca Merkur ulazi u Vodenjaka, a Mjesec zastire Sunce, o čemu će biti još riječi.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia