MJESEČNI HOROSKOP

Lavove i Vage očekuju sukobi, a Bikove i Djevice brojna ljubavna iznenađenja

02.01.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Bikovima i Škorpionima siječanj donosi pregršt razloga za sreću, Ribama i Strijelcima prijete ljubavna razočarenja, Lavovi i Vage će se ovaj mjesec češće svađati s ukućanima, a Djevice i Jarčeve očekuju zaruke i proširenje obitelji

Ovnovi će iskusiti netrpeljivost u vezi. Jedan prijateljski odnos počet će se krajem mjeseca razvijati u neočekivanom smjeru. Ishitrenim i nepromišljenim reakcijama Ovnovi bi mogli razljutiti šefa i ugroziti poslovnu reputaciju. S obzirom na to da će veći dio mjeseca biti podložni ozljedama, bilo bi dobro izbjegavati opasne aktivnosti.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikove ljubavna sreća neće zaobići ovog mjeseca. Pred samcima je početak nove veze, dok će oni koji već imaju nekog posebnog u svom životu shvatiti da su spremni na brak ili proširenje obitelji. Moguće su poslovne suradnje i putovanja, a mučit će ih oslabljen imunitet.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će ovaj mjesec osjećati veću seksualnu želju, no spavaća soba je jedino mjesto na kojem će se slagati s partnerom. Samci bi se mogli upustiti u flert s poslovnim suradnikom. Nagomilani radni zadaci zahtijevat će punu pažnju, a na zdravstvenom planu moguće su učestale glavobolje i sportske ozljede.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će se svidjeti netko tko će po svemu biti njihova potpuna suprotnost. Odvažno će se boriti za uspjeh na poslu, no sami neće daleko dogurati, zbog čega će im biti potrebna pomoć kolega. Nakupljeni stres rješavat će pojačanom tjelesnom aktivnošću.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će se zbog novca i kućanskih obaveza sukobiti s bližnjima. Dani nakon 19. samcima donose novu ljubav, a vezanima rješavanje problema i bolje slaganje. Poslovne okolnosti iziskivat će više opreza. Osjećat će se neprivlačnima, a posebno će ih opterećivati višak kilograma.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će očvrsnuti tek započetu vezu i s partnerom početi zajedničku budućnost, dok će neke parove obradovati novosti o dolasku prinove. Djevice će na poslu skrenuti na sebe pažnju poslodavaca marljivošću, zalaganjem i kreativnošću, a odlično će ih služiti i zdravlje.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će se sukobljavati s ukućanima zbog novca i kućanskih obaveza, no sredinom mjeseca strasti će se smiriti. Samci će 18. upoznati nekoga u čijoj će im blizini srce jače zakucati. Financijske teškoće primorat će ih da stegnu pojas. Kronični bolesnici trebali bi redovito obavljati liječničke kontrole.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će zračiti posebnim seksepilom koji neće biti moguće ne primijetiti. Preuzmite inicijativu i pozovite na piće onoga koga želite zavesti. Doživjet će velik poslovni uspjeh, a kod mnogih će doći do zaokreta u karijeri. Snažan imunitet zaštitit će ih od bolesti, ali bi trebali izbjegavati sjedati za volan pod utjecajem alkohola.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci samci će biti skloni idealiziranju potencijalnih partnera, što bi moglo dovesti do razočaranja, dok će parovi u drugoj polovici siječnja doživljavati ljubavnu katarzu. Oko 23. mogu očekivati promaknuće na poslu, a pretjerivanje s nezdravom hranom i alkoholom dovest će ih do probavnih tegoba i suvišnih kilograma.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarčevi koji su u dugim vezama počet će planirati zajedničku budućnost i razmišljati o proširenju obitelji, a 16. mnogima će donijeti zaruke ili rješavanje stambenog pitanja. Ako razmišljate o pokretanju biznisa, pobrinite se da imate dobro financijsko zaleđe i sigurne klijente. Ovog će vam mjeseca biti važno kako izgledate pa ćete se više posvetiti sebi.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjake će partneri zanemarivati zbog poslovnih ili financijskih problema, zbog čega će se u prvom dijelu mjeseca osjećati usamljeno. Dani oko 27. povoljni su za traženje posla, a stresna poslovna situacija odrazit će se na zdravlje pa su mogući problemi s anksioznošću i nesanicom.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe samci će upoznati nekoga s kim će se poželjeti vezati, a zauzetima će krajem mjeseca treća osoba unijeti nemir u odnos s partnerom. Za one koji rade honorarno 10. siječnja nosi mogućnost stabilnijih prihoda. Većinu mjeseca će se osjećati izvrsno u svojoj koži i zračiti samopouzdanjem.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u siječnju detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia