MUŠKI RAZGOVORI

Sigurni znakovi da te bivša još nije preboljela

23.09.2011 u 11:12

Bionic
Reading

Baš poput cura, dečki, iako to naravno ne žele priznati, vrlo često analiziraju postupke suprotnog spola. Ako si nedavno prekinuo s curom, rane su svježe pa si se, bez obzira tko je inicirao prekid, sigurno zapitao je li joj možda još uvijek stalo do tebe. Budući da su signali koji dolaze s druge strane često zbunjujući, donosimo nekoliko sigurnih znakova da te bivša još nije preboljela

Prekidi nisu lijepo iskustvo, no ponekad se parovi nakon razdvojenosti znaju vratiti jedno drugome, poput Justina Timberlakea i Jessice Biel koji su već nekoliko puta prekidali i zatim se vraćali jedno drugome. Osim toga, kratka odvojenost može pomoći tome da se veza ojača i poboljša. Prije nego se pokušaš pomiriti s bivšom, saznaj postoje li ikakve naznake da te ona još uvijek želi.

Znakovi da te ona još uvijek nije preboljela:

1. Bivša ti često pošalje SMS, ostavi poruku na fejsu ili na Twitteru - vjerojatno joj je još uvijek stalo do tebe i pomalo ispituje teren.

2. Zna te nazvati i pitati kako si - itekako joj je stalo to tebe. Znači da još uvijek misli na tebe i brine se kako si. Sasvim siguran znak da te još nije preboljela je ako te neobavezno i trudeći se da zvuči kao stara dobra prijateljica pita imaš li nekoga ili viđaš li se s nekim.

3. Kaže ti da želi da ostanete prijatelji - još jedan dobar znak, jer ne može podnijeti da te potpuno izgubi. Prihvati prijateljstvo jer je to dobra polazna točka za novi početak.

4. Kad se sretnete, potpuno promijeni ponašanje - ukoliko exica postane nervozna, izbjegava kontakt očima i vrpolji se, to su sve sigurni signali da joj je itekako stalo te joj nije svejedno što je u tvom društvu.

5. Nitko je ne zanima niti se viđa s nekim, a prošlo je nekoliko mjeseci od prekida - tvoja bivša još nema na vidiku ni potencijalnog kandidata,  a kamoli dečka, iako rane od prekida polako zacjeljuju jer ste prekinuli prije nekoliko mjeseci. To je siguran znak da si joj još uvijek u mislima i stalo joj je do tebe. Vjerojatno nije krenula dalje jer misli da ima šanse da se pomirite.

6. Posjećuje ista mjesta koja ste obilazili kad ste bili par - ukoliko i dalje izlazi u isti kafić, klub, park ili neko drugo mjesto na koje ste zajedno odlazili, to je jasan znak da joj je jako stalo do tebe. Odlazeći na ta mjesta želi se podsjetiti na lijepe zajedničke trenutke.