KELLY OSBOURNE:

'Shvatila sam kako je život prolazan'

09.08.2013 u 20:11

Bionic
Reading

Kelly Osbourne u intervjuu otkriva kako se godinama bori s ovisnostima o drogi i alkoholu te je ispričala kako je doživjela majčinu bolest

Kći rokera Ozzyja Osbournea, 28- godišnja Kelly Osbourne, u intervjuu za britansko izdanje Cosmopolitana otkriva da je bila sedam puta u klinici za odvikavanje i dva puta u instituciji. Shvatila je da se mora riješiti ovisnosti tek kada joj je majka Sharon rekla da boluje od raka.

'Mislila sam da ću ju izgubiti. Nikada mi nije bilo teže u životu. Njegovala sam ju po cijele dane i spoznala kako je život prolazan', kazala je Kelly.

U teškom razdoblju najveća potpora bio joj je dečko, Matthew Masshort, kojeg je upoznala 2011.

'Zaručeni smo i sretna sam. On je divan čovjek, pun ljubavi i razumijevanja. Mislim da sam prava sretnica po tom pitanju. Život mi je uzeo na nekim područjima, ali opet, dao mi je na onom najvećem području, ljubavnom, koje pokreće apsolutno sve, pa tako i mene. Željela bih imati djecu, curicu i dečka, to mi je životni san. Kada razmišljam o svom životu za koju godinu, vidim se s divnim mužem, dječicom i, naravno, živim u Engleskoj', zaključila je Kelly.