sezona kaputa

Sezonski modni ulovi: Kraljica Letizia nosi odlične kapute, a jedan je pronašla u Mangu

07.11.2023 u 11:42

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / LARS H. LAURSEN/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe VI, uputili su se u službeni posjet Danskoj, a u prvom planu, sasvim očekivano, našla su se stilske kombinacije španjolske kraljice

U zračnoj luci na putu za Kopenhagen, španjolska kraljica Letizia pokazala je elegantan i vrlo chic stajling te time pokazala da je za posjet Danskoj, gdje je nju i kralja Felipea dočekala kraljica Margareta II. u pratnji sina Frederika i njegove supruge Mary, stilski itekako spremna.

Kraljica Letizia prvo je pažnju privukla kontrastnom crno-zelenom kombinacijom, koja je uključivala crne hlače, visoke crne čizme brenda Unisa, teksturirani sako Hugo Boss u boji limete i apsolutnu zvijezdu stajlinga, crni midi kaput s remenom u struku, koji je pronašla u popularnom high street brendu Mango.

Prilikom slijetanja u Kopenhagen, kraljica je pokazala još jedan sjajan kaput, kao stvoren za jesenske dane pred nama. Oversized vuneni kaput u boji zobene kaše djelo je također popularnog high street brenda &Other Stories, a look je podigla bordo detaljima, torbicom i salonkama sa špic vrhom brenda Magrit. Inače, ovaj svijetli bež kaput sestrinskog brenda H&M-a kraljica je nosila i početkom godine.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'