dobar spoj

Ženstvena i elegantna haljina otkrila je vitke noge kraljice Letizije, ali i hit cipele

13.10.2023 u 14:38

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljici Letiziji još jednom je pošlo za rukom oduševiti modnim izborom. Španjolska kraljica izgledala je sjajno u plavoj haljini koju je odjenula povodom proslave Nacionalnog dana

Baš kao i svake godine, Španjolci 12. listopada na dan Kolumbovog otkrića Amerike slave španjolski Nacionalni dan. Ovaj događaj kuključuje uobičajene kopnene i zračne parade Oružanih snaga koje su se održale na Plaza de Cánovas del Castillo, a to je ujedno bila i prilika da uvijek elegantna kraljica Letiziju pokaže još jedan sjajan stajling besprijekorno usklađen s prigodom.

Naime, kao i svake godine, očekivanja od Letizijne modne kombinacije bila su velika, a ona je i ovog puta bila na visini zadatka. Izbor je pao na midaksi plavu haljinu cvjetnog uzorka. Dizajn haljine potpisuje španjolski dizajner Juan Vidal, a Letizijin model imao je neke sitne izmjene od originalnog dizajna. Tako je kraljica učinila neke sitne izmjene u usporedbi s originalnim modelom, kao što je ovratnik košulje, koji u originalu ima veliku mašnu, a Letizija je radije odabrala klasičan V-izrez s gumbićima i kragnom.

Zadržala je pak lepršave i pri dnu volumiozne rukava, a haljine se najviše isticala lepršavi i ženstvenim krojem, uskim u gornjem dijelu te asimetričan i lepršav u donjem dijelu. A poseban detalj bio je i visoki prorez koji je u nekoliko navrata otkrio njezine vitke noge. Stajling je odlično zaokružila hit cipelama, slingback sandalama srednje visokih potpetica, a izbor je pao na bež model brenda Carolina Herrera.

Na svečanom događaju bila je i princeza Leonor koja je po strani ostavila svoje haljine i odjenula svečanu vojnu uniformu.