U HIT KRPICAMA

Severini bi na stajlingu pozavidjele i holivudske zvijezde

16.01.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Neprikosnovena modna ikona među poznatim Hrvaticama, Severina zablistala je u stajliš outfitu i hladnoj zimi u ime mode prkosi u pidžami

Teško je nabrojati sve slavne žene i holivudske ljepotice koje su do sada pokleknule pred trendom nošenja pidžame, a sada im se pridružila i kraljica estrade. Uvijek besprijekorno dotjerana, Severina je na listu trendi outfita dodala i ovaj u pidžami.

I'm easy like sunday morning... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Svijetla pidžama na prugice Severini je bila idealna za šik stajling, a fotografiju je objavila na svome profilu na Instagramu. Neobičan look lijepa Splićanka naglasila je upečatljivom ogrlicom i narukvicom, ali i klasičnim crnim štiklama.

Donji dio pidžame ima i izraženu crtu sa strane na nogavicama pa djelomično podsjeća na još jedan veliki trend – sportske svilene hlače koje su također osvojile cijeli svijet.

Walkin' Down The Street #shoes #balenciaga #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Severina je, naravno, već pokazala da u svome ormaru ima takve hlače, baš kao i druge hit krpice kojima se može pohvaliti malo koja Hrvatica. Look s pidžamom preko noći je postao trend prije nekoliko godina. Osim što su ih nosile za izlaske, neke poput Heidi Klum birale su ih za putovanja u kombinaciji s ravnim cipelama.

Među posljednjim sličnim modelima koji su izazvali oduševljenje bila je pidžama od mekog baršuna Kenzo i su uzorkom, a dizajnirana posebno za kolekciju u suradnji s poznatim švedskim brendom H&M. U toj je pidžami na primjer putovala jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica Jessica Alba