odaslala posebnu poruku

Severina u žutoj haljini srpske dizajnerice pokazala noge, a jedan odvažni detalj na njoj svima je zapeo za oko

06.04.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Zbog upečatljivih i trendi modnih kombinacija koje nosi na svojim nastupima, ali i privatno odavno sjedi na modnom tronu. I dok je danas bio pravi snježni dan u nekim dijelovima Hrvatske, Severina je svoje fanove odlučila ugrijati sunčanom fotografijom, nastalom na Pjaci u svom rodnom gradu u novom, očaravajućem outfitu

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji mnogi već znaju - spada među najbolje odjevene Hrvatice. Do sada je uvijek pomno pazila na to kako kombinira modne dodatke s odjećom koju je odabrala i to radi besprijekorno, a sada se, po tko zna koji put pokazala u genijalnom izdanju s porukom.

Severina je Uskrs provela u Splitu, a prethodne sunčane dane iskoristila za poziranje u žutoj (inače hit boji ove sezone) elegantnoj haljini srpske dizajnerice Bojane Ugrešić. Laskavi model vintage kroja otkrio je njezine noge, a ona ga je spojila s vrećastom torbicom Bottega Veneta, model The Pouch, za kojom modne ovisnice već duže vrijeme žude te s modnim klasikom - bijelim Stella McCartney tenisicama sa sportskim čarapama koje nose poruku.

'Fuck what they think', ili u slobodnom prijevodu 'J*be mi se što oni misle', obilježila je ovaj outfit. Takvav upečatljivi dodatak ne bi svatko imao hrabrosti prošetati u javnosti. U opisu fotografije Severina je postavila stihove pjesme 'Karoca' koju je za Olivera Dragojevića napisao pjesnik Jakša Fiamengo.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL