NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Severina uputila dirljivu poruku preminulom prijatelju: 'Više nema našeg čarobnjaka da nas prošara svojim bojama'

14.03.2021 u 18:27

Bionic
Reading

Severina Kojić na Instagramu se porukom s koja je ganula njezine brojne obožavatelje oprostila sa suradnikom i dobrim prijateljem, preminulim redateljem rasvjete Renom Raosom

Poznata glazbenica svojem je kolegi i dobrom prijatelju posvetila predivnu poruku koja je sve dirnula.

Pjevačica se s preminulim redateljem rasvjete oprostila na društvenim mrežama ovim riječima:

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Znate ono svjetlo što me obasjavalo na bini, svjetlo prekrasnog spektra boja... Moj Reno me bojao tim svjetlima i svojom duhovitošću već 15. godina ...Rasvjeta je kao čovjek; ponekad si sjajan, ponekad zbog kontra svjetla se vidi samo obris, crvena je strastvena, plava melankolična, žuta je sunčana, narančasta radosna... sve te boje je nosio u sebi. Njegova je rasvjeta bila nasmijana, bio je najbolji majstor rasvjete, ali više od toga - bio je predivan čovjek i prijatelj. Grlio me nakon svakog koncerta i komentirao iste... Crnu nikad nije upalio... Nije bila uopće njegov stil... Ali za moj bend i mene, više nema našeg čarobnjaka da nas prošara svojim bojama... Velika praznina... Bol jači od suza... Gubitak nekog mog... Jučer je upalio crnu... Prvi put... Valjda da vidi kako izgleda... Ali, od gore kad nas ponovo obasja naš Reno, kad ponovo stanemo na binu, svirat ćemo majstore i dalje u tvojim bojama. Počivao u svjetlu... i miru. Volimo te', emotivnom se porukom Severina oprostila s Renom na društvenim mrežama.

S preminulim Renom Raosom oprostio se još jedan poznati glazbenik - Massimo Savić.

'Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek', napisao je Massimo na svom Instagram profilu.