BILO JEDNOM U MEKSIKU

Severinino podsjećanje na davno putovanje zaratilo pratitelje: Izgleda li vama bolje onda ili sada?

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 07.02.2021 00:05
  • Objavljeno 07.02.2021 u 00:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Dok koronavirus ne potpiše kapitulaciju, putovanja u neke udaljene krajeve će još malo pričekati, a svjetskim putnicima do tada ne preostaje drugo nego otisnut se na putovanja kroz fotoalbume

Severina se u subotu prisjetila jednog takvog od prije 12 godina, kako su primijetili neki njeni pratitelji s okom za detalje, proročanskog putovanja.

'Bilo jednom u Meksiku', naslovila je Severina objavu u dva dijela na Instagramu s opsežnim foto-izvještajem iz Meksika.

Nekolicini pratitelja nije promaknulo piće s kojim se na palubi nekakve meksičke varijante gondole osvježila Severina.

'Pivo kao predskazanje', komentirala je nekadašnja glasnogovornica MUP-a Aleksandra Ljuba meksičko pivo Corona u Severininoj ruci.

  • +13
  • +10

Severina Kojić

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Nije to jedini zanimljiv detalj koji je Severininim pratiteljima zapeo za oko pa je jedna pratiteljica primijetila kako 'ovi kilogrami Severini dobro stoje'.

'Njoj sve dobro stoji. I kilogrami i ne kilogrami', odovorila joj je pjevačica Paola Valić Bekić, a onda se u raspravu uključio i jedan pratitelj ustvrdivši da je 'njegov faforit ipak debeljuca'.

'Moj favorit je uvijek', nije se dala Paola pa mu nije ostalo drugo nego odustati od daljnje rasprave, a i pratiteljica čiji je komentar inicirao raspravu na kraju se složila s Paolom: 'Istina... Seve je uvijek top!'.