STAJLIŠ IZDANJE

Šetnja središtem Zagreba: Franka Batelić mamila poglede u odvažnom stajlingu

13.04.2019 u 15:51

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić koja se prošloga ljeta udala za svojeg dugogodišnjeg dečka Vedrana Ćorluku, kad je u pitanju moda ništa ne prepušta slučaju

Za 26-godišnjom Rapčankom okrenule su se mnoge glave dok je tip top dotjerana šetala središtem Zagreba. Franka je složila stajling koji je teško ne zamijetiti.

Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dulji sako trendi kockastog uzorka u sivim tonovima spojila je s vječitim klasikom i oversized bajkerskom jaknom od crne kože, a sve je dodatno podignula trendi visokim čizmama od brušene kože i prepoznatljivim žutim remenom dizajnera Virgila Abloha koji stoji iza brenda Off White za kojim već neko vrijeme luduju poznate trendseterice.

  • +10
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Isti smo remen vidjeli između ostalih i na sestrama Kendall i Kylie Jenner, a nisu mu odoljele ni domaće fashionistice poput Ljupke Gojić Mikić, Severine, Jelene Rozge...

Ovaj trendi komadi sjajno izgleda u kombinaciji s haljinama, ali i trapericama i kariranim sakoima baš kako je to spretno iskombinirala naša mlada glazbenica.

Crvena torbica i veliki bijeli šal upotpunili su look zgodne pjevačice koja nas je prošle godine na Eurosongu predstavljala u Portugalu s pjesmom Crazy.