DRUGI BRAK

Sandra Bullock jednim je detaljem potvrdila šuškanja o vjenčanju

06.03.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Holivudska veteranka Sandra Bullock i stasiti fotograf Bryan Randall u vezi su posljednje tri godine, a nedavno su počela šuškanja kako je zaljubljeni par spreman za brak. Na njegovoj se ruci može primijetiti zlatni prsten nalik na vjenčani, pa se svi pitaju jesu li se njih dvoje u tajnosti vjenčali

Nakon ružne ljubavne prošlosti s bivšim suprugom, glumcem Jesseom Jamesom, koji joj je priznao nevjeru, Sandra Bullock nije ni sanjala da će ponovno biti sretna. No prije tri godine u njezin je život ušetao poznati fotograf Bryan Randall te joj je pokazao pravo značenje ljubavi i zbog njega ne skida osmijeh s lica.

Iako se rijetko pojavljuju u javnosti, kada to i učine, sreća i zaljubljenost ne mogu se ne primijetiti, a prema pisanju stranih medija, nedavno su bliskim prijateljima priopćili kako su spremni za brak.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je ovih dana viđen u opuštenoj šetnji Los Angelesom. Zagrljeni i prisni ponovno su potvrdili koliko je njihov odnos skladan i stabilan. No pritom je paparazzi fotografima jedan detalj posebno upao u oko.

Naime 52-godišnjak je na desnoj ruci nosio zlatni prsten koji nalikuje na vjenčani i tako potaknuo šuškanja da je dvojac već stao pred oltar. Ni glumica, a ni pažljivi fotograf nisu se još oglasili oko nagađanja, ali poznato je da je slavna oskarovka nedavno imala male sumnje oko vjenčanja zbog formalnosti.

'Sandra je malo neodlučna oko ovog čina samo zbog formalnosti. Naime Bryan nije usvojio njezinog sina Luisa i kćerkicu Lailu pa su stvari zbog toga dosta komplicirane', objasnio je prije nekoliko mjeseci američkom tabloidu neimenovani izvor.

  • +10
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, Bullock je posvojila osmogodišnjeg sina i dvije godine mlađu kćerkicu, s kojima je Bryan u odličnim odnosima.

'Oni su jednostavno savršeni. On je sjajan čovjek i čini Sandru sretnom', rekao je nedavno za američke medije izvor blizak lijepoj glumici te dodao kako je veliki plus to što voli djecu i odličan je tata.