STAJLIŠ LJEPOTICA

Selena Gomez zna kako se nosi najvrući modni trend

26.03.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Selena Gomez uspješno je prevalila dug put od slatke curice koju smo gledali u hit seriji 'Wizards of Waverly Place', a u međuvremenu je izgradila i odličan modni stil

Mlađahnu Sel koja je nedavno ponovno prekinula turbulentnu vezu s bivšom teen zvijezdom Justinom Bieberom, često se nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih mladih zvijezda, a razlog za to je i njezina talentirana stilistica, Kate Young koja je nedavno proglašena najboljom i najmoćnijom stilisticom u Hollywoodu.

Selena je ponovno pokazala kako joj se po pitanju stila nema što prigovoriti, a kako se odlični ouftiti mogu graditi i oko najobičnije T-shirt majice.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dobra T-shirt majica itekako je bitan dio garderobe bez obzira radi li se o najobičnijoj bijeloj pamučnoj majici kratkih rukava kakve obožavaju modne klasičarke Jennifer Aniston ili Victoria Beckham ili vintage isprana majica s printom, obično nekog rock izvođača.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jednu takvu majicu s logom legendarnog američkog rockera Toma Pettyja koji je preminuo u listopadu prošle godine i njegovih The Heartbreakersa, Sel je iskombinirala s crvenom suknjom asimetričnog kroja na preklop.

  • +30
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ovaj trendi look odlično su se uklopile zanimljive sandale Christiana Diora s modernim remenom otraga, a odličan stajling podignuo je srebrni nakit.

Inače, Selenu ćemo ovoga lipnja čuti i u trećem nastavku animiranog hita 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!' u kojem su osim nje simpatičnim likovima glasove posudili i: A­dam Sandler, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon i dr.