UVIJEK STAJLIŠ

Nikolina Pišek ima ormar iz snova: Modni komadi koji izazivaju zavist

25.03.2018 u 22:08

Bionic
Reading

Da se lijepa voditeljica i majka dviju djevojčica voli poigravati s modom vidljivo je svaki put kad se pojavi u javnosti. Nikolina Pišek Ristović znalački bira komade, a u maniri najvećih svjetskih modnih ikona vješto spaja naoko nespojive komade, ali i krpice iz street style dućana sa skupim dizajnerskim komadima

Zgodna brineta neko se vrijeme nije pojavljivala na društvenim događanjima, da bi zatim u kratkom roku osvanula na tri eventa. U međuvremenu je svoje modne kombinacije pokazivala isključivo na svom profilu na Instagramu.

Na nedavnoj kazališnoj premijeri Nikolina se pojavila nakon nekoliko mjeseci izbivanja, a sve je zasjenila pojavivši se u uskim crnim trapericama, crnom sakou s cvjetnim aplikacijama talijanske modne kuće Valentino i efektnim trendovskim čizmama Kurta Geigera.

Nedugo nakon toga pojavila se na reviji domaćeg modnog brenda I-Gle, gdje je opet pozornost plijenila svojim stajlingom. Ovoga puta odabrala je sako i hlače širih nogavica od crnog baršuna i zaslužila same pohvale na račun svog outfita.

No pravu je modnu poslasticu priredila na reviji Ivice Skoke na upravo završenom Bipa fashion.hr-u pojavivši se u crvenim čizmama brenda Topshop, Spanx haljini u nude nijansi, koja je zapravo donje rublje, s Valentino torbicom u ruci, a outfitom je dominirao senzacionalan kaput japanskog brenda Sacai iza kojeg stoji dizajnerica Chitose Abe koja je zanat pekla kod proslavljenih sunarodnjaka, Rei Kawakubo u Comme des Garçonsu i u dizajnerskom timu Junya Watanabea.

Nikolina ima oko za prave statement komade kakve nećemo idući dan ugledati na nekoj drugoj domaćoj trendseterici. Iako prati trendove, izbjegava nositi komade za kojima se svi pomame, već znalački bira odjeću koja se savršeno uklapa u njezin stil. Rijetko kada će završiti u modnom dvoboju s nekim poznatim licem jer s puno samopouzdanja fura svoj modni film i u tome joj na našoj modnoj sceni malo tko može parirati.

  • +4
Modni stil Nikoline Pišek Ristović Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Ni ona nije imuna na komade iz ponude high street brendova, poput Zare, Topshopa ili H&M-a koje znalački kombinira sa skupocjenim brendovima.

Nedavno je Nikolina pozirala na svom profilu na Instagramu u bijelom Zarinim kardiganu inspiriranim Guccijevim hit komadom i dioptrijskim naočalama s potpisom Borisa Banovića, pritom bez srama priznavši da ima dioptriju minus 7.5, napisavši da su to 'ozbiljne pepeljare'.

Voditeljica nam je nedavno otkrila i kako je s godinama postala neopterećena odjećom: 'Uglavnom se odijevam praktično i u skladu s obavezama. Ako imam neku obavezu gdje ću biti viđena i moram izgledati donekle reprezentativno onda kombiniram odjeću prema nekom svom osjećaju i guštu, ali većinu vremena sam u nekoj sportskoj varijanti koja mi je najpraktičnija za šetnju djece i pasa.'

How to raise a fashion blogger..? #shakespeare #tobeornottobe

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Priznaje da ne kupuje namjenski već samo kada joj se nešto svidi, a ne krije da su joj cipele najveći fetiš.

'Kada vidim cipele koje mi se dopadnu, najčešće je to ljubav na prvi pogled i svašta sam u stanju učiniti da dođem do željenog para cipela. Na cipele znam biti potpuno neimuna i imam neke komade za koje mislim da će komotno moći naslijediti moja kćer i to bez stida', rekla je Nikolina za tportal.

When you dress like you ‘re already famous...

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)