LJUBAVNICA PROGOVORILA:

Schwarzeneggerova žena sve mi je oprostila

15.06.2011 u 08:33

Bionic
Reading

Mildred Baena, kućna pomoćnica koja ima dijete s bivšim guvernerom Kalifornije Arnoldom Schwarzeneggerom, konačno je progovorila o njihovoj vezi

Baena je priznala da joj je Schwarzeneggerova supruga Maria Shriver sve oprostila, prijateljski je zagrlila i rekla joj da ovo nije bilo njezina krivica.

'Ona je bila toliko jaka', rekla je Baena u intervjuu za magazin Hello. 'Maria je plakala zajedno sa mnom i rekla mi je da kleknem. U tom trenutku smo bile zagrljene, a ja sam joj rekla da to nije bila Arnoldova krivica. Za to je potrebno dvoje.'

U ekskluzivnom intervjuu, kućna pomoćnica iz Guatemale koja je godinama radila za Schwarzeneggera prvi je put je predstavila javnosti i svog trinaestogodišnjeg sina. Tek prije godinu dana otkrila mu je tko je zaista njegov otac. Maria Shriver je sumnjala, kaže, da se nešto događa između Arnolda i nje.

'On je dobar čovjek i znam da mnogo pati. On voli Mariju. Nadam se da će vremenom sve stvari doći na svoje mjesto', rekla je Baena.

Schwarzenegger i njegova supruga Maria Shriver objavili su u svibnju da se razvode nakon 25 godina braka u kojem imaju četvero djece.

'O svojoj ćemo se djeci zajedno brinuti. Oni su nešto najljepše i najvažnije u našem životu. Podsjećamo da je ovo naša privatna stvar i molimo obitelj i prijatelje, kao i medije, za razumijevanje', naveli su tada u priopćenju.