NJEZIN SEKSIPIL NEMA KRAJA

Scarlett Johansson proglašena komadom godine

16.11.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Scarlett Johansson, glumica koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, i ove je godine pobijedila u jednom u nizu izbora za ljepoticu godine, i to u onom magazina za muškarce GQ

Neodoljiva Scarlett Johansson proglašena je komadom godine po izboru magazina GQ. 26-godišnjakinja, koja je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, prva je pobjednica u nizu izbora ljepotica koje ovaj časopis svake godine bira.

Uredništvo magazina je komentiralo: 'Sa 26 godina ostala je svježa, znatiželjna, istražujući neprestano nove izglede, a stilove mijenja kao i boju kose. To je ono što volimo kod Scarlett – ona se igra, dobra je u tome i sve te pojave može promijeniti da ne izgleda kao da se previše trudi. A istovremeno ostavlja dojam iskrene promatračice, znatiželjne (i jako slatke) djevojke koja se traži, u koju smo se zaljubili u filmu 'Izgubljeni u prijevodu'!'

Komad godine, Scarlett, za GQ je izjavila da osim posla nema puno zanimacije i zapravo još uvijek traži okupaciju i hobije kojima će ispuniti vrijeme kad ne snima.

Ranije ove godine glumica je osvojila prestižnu nagradu Tony za nastup na Broadwayu u predstavi 'A View From The Bridge' gdje je glumila uz Lieva Schreibera. Premda je za izvedbu dobila sjajne kritike, priznala je da je uoči nastupa bila jako nervozna i osjećala se 'izloženom'.

'Bilo je čudno misliti da će se predstava prikazivati, bila ona dobra ili loša. U nekom trenutku su morali pustiti publiku da je pogleda, a mi ćemo biti direktno izloženi njihovim dojmovima', rekla je.

Fotografije Scarlett Johansson za novo izdanje magazina GQ pogledajte ovdje