UPORNO ZAVODI I NE ODUSTAJE

Scarlett bacila oko na Bradleyja Coopera

24.06.2011 u 15:02

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon prekida s glumcem Seanom Pennom, atraktivna holivudska glumica Sarlett Johansson u potrazi je za novim dečkom, a šuška se kako joj se jako svidio partner iz filma 'She's Just Not That Into You'

Nakon prekida sa 50-godišnjim Seanom Pennom, atraktivna glumica Scarlett Johansson bacila je oko na mlađahnog 36-godišnjeg Bradlyja Coopera s kojime je glumila u filmu 'She’s Just Not That Into You'. 'Jako joj se sviđa, stalno se dopisuju, a uskoro planiraju i otići na pravi spoj', otkrio je anonimni izvor blizak lijepoj Scarlett.

Scarlett i Bradley poznaju se već nekoliko godina, no kada su se upoznali, Bradley je bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom Renee Zellweger, a sada kada su oboje slobodni Scarlett ga je odlučila zavesti, usprkos tome što Bradley glumi neosvojivoga.

'Bradley joj neprestano govori kako se trenutačno mora fokusirati na karijeru, no Scarlett je vrlo odlučna i uporna u namjeri da ga osvoji te je uvjerena da će ga nagovoriti da se predomisli. Osim toga, tko može odoljeti Scarlett?' kaže izvor blizak toj lijepoj glumici.