PRVI POLJUBAC

Saznaj sve što te zanima o ljubljenju

29.06.2010 u 10:10

Bionic
Reading

Ljubljenje s onima koji su svoj prvi poljubac već doživjeli čini tako jednostavno i prirodno, no one koje to tek čeka, hvata totalna trema i panika pri pomisli na to. Njih muče mnoga pitanja i dvojbe

Ako i tebe tek čeka iskustvo prvog poljupca, prisjetili smo se nekoliko pitanja koja se najčešće motaju po glavama onih koji se pomalo i pribojavaju tog sudbonosnog trenutka. Stoga krenimo!

1.Kako se ponašati za vrijeme prvog poljupca? Uvijek možeš blefirati, tj. druga strana ne treba znati da ti je to prvi put, a to neće ni znati ako mu/joj ne kažeš. Ako si dečko, probaj s nježnim poljupcem lagano otvorenih usana, a ako si cura, isto tako, ali zatvorenih usana. Uđe li u igru i jezik – tada se već radi o francuskom poljupcu.

2.Što ako nam se sudare zubi? Nasmijte se i našalite tome. Reci svojoj polovici da ti se zavrtjelo zato što ste tako blizu, a potom se bacite na ljubljenje i neka vam se zaista od njega zavrti!

3.U čemu je tajna strastvenog poljupca? Tajna je u raznolikosti. Nekad budi nježan/na, nekad malo grublji/a. Zadirkuj partnera laganim ugrizom za usnu, stisni nos uz njegov obraz… Sve to pridonosi strastvenosti.

4.Što treba izbjegavati pri poljupcu? Ovdje mislimo svakako na loš zadah, dosadne poljupce, tišinu, previše jezika, mrtvo tijelo (uposli i ruke, nemoj da ti samo beživotno i beskorisno vise) i sl.

5.Kako odraditi francuski poljubac? Tajna savršenog francuskog poljupca je u dobrom reagiranju. Nekad ti vodi, nekad daj partneru da vodi. Nemoj koristiti samo jezik, već i usne, neka se jedno i drugo izmjenjuju i isprepliću.

6.Što ako imaš fiksni aparatić za zube? Nemaš brige! Danas su aparatići toliko uobičajeni, a istraživanja su pokazala da mnogi mladi ljudi aparatić smatraju privlačnim.

Naravno, sjeti se da vježbom dolazi savršenstvo. Stoga ako prvi put baš i nisi zadovoljan/na, drugi put će sigurno biti mnogo bolje!