TOP PET

Savršene frizure za žene u 30-ima

23.05.2013 u 10:37

Najbolje frizure za žene u 30-ima

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Žene u tridesetima na vrhuncu su karijere, zauzete su poslovima, vezama, neke i obiteljima. I s frizurom morate biti u toku, predivni i izgledati zanosno. Donosimo vam top pet frizura koje vam neće dodati godine, već će vas učiniti još svježijima, uspješnijima i mladolikijima

Odabrali smo za vas pet frizura poznatih koje bi vam mogle odgovarati.

Anne Hathaway: kratka frizura mekanih rezova
Kratka kosa idealna je za žene koje su u pokretu, kaže stilistica za kosu Bridget Brager. Iako ova frizura lijepe glumice nije baš nezahtjevna i osim pranja morate malo truda uložiti u oblikovanje,  bar ćete kratkom kosom skratiti vrijeme sušenja. Cilj je izgledati kao da se niste previše trudili. Žene s kovrčavom kosom trebale bi izbjegavati ovakve frizure jer će im trebati puno stiliziranja i peglanja da bi postigle efekt.

Michelle Dockery: lepršavi bob
Ovo je zaista divan način kako možete nositi bob. Lagano lepršav uvijen, prirodne teksture, kraći otraga, sa sasvim lijepim volumenom. Ovu frizuru lako je održavati, a pristaje gotovo svakom obliku lica. Kako bi postigli ovaj efekt, osušite kosu difuzerom, ali ne u potpunosti. Ostavite ju malo vlažnom i neka vaša prirodna kosa i tekstura vlasi učini ostalo.

Olivia Munn: kosa do ramena
Poveznica svih ovih frizura je da izgledaju kao da se niste previše trudili, a izgledate tako šik. Frizura Olivije Munn, duga do ramena, daje bezbroj mogućnosti, a možete ju nositi raspuštenu ili podignutu u rep. Za one s okruglim licem najbolje je da kosa bude jednake dužine, ovalnom licu pak dobro će doći malo kraćih pramenova oko lica koje će naglasiti jagodice. One s čvršćom kosom pak trebaju se konzultirati sa stilistom treba li kosu tanjiti kako im ova frizura ne bi davala dojam kacige na glavi.

256249,253806,255786,253541
Zoe Saldana: razbarušeni uvojci

'Kada ste mlađi želite dati statement', Brager kaže. U kasnim tinejdžerskim i dvadesetima želite isprobati sve trendove, u tridesetima želite da frizura ne bude pretjerana i da izgledate besprijekorno. Zoe Saldana odlučila se na srednju dužinu, nabacila uvojke i izgleda romantično. Napravite ju tako da se uvojci počinju spuštati tek od brade, a kosa pri vrhu neka bude ravnija.

Jessica Biel: duga kosa sa šiškama
Iako ova frizura sakriva na čelu znakove starenja, to nam nije bila namjera. Puno je boljih razloga za šiške. Zaokružuju lice, izgledate svježe i slatko. U dogovoru sa stilistom odlučite o dužini šiški, a svakako imajte na umu da se oko ove frizure ipak malo morate potruditi. Sušite kosu širokom četkom, na vrhove dodajte seruma za ekstra sjaj i izgledat ćete odlično.