dodjela zlatnih globusa

Savršen spoj trudničkog sjaja i elegancije: Holivudske trudnice zablistale u glamuroznim kreacijama na crvenom tepihu

11.01.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Holivudske glumice Kaley Cuoco, Abby Elliott, Claire Danes i Hilary Swank na jučerašnjoj dodjeli Zlatnih globusa pojavile su se u dojmljivim izdanjima i s trudničkim sjajem

Jedna od zanimljivosti koja je obilježila jučerašnju dodjelu Zlatnih globusa velik je broj trudnih glumica koje su ponosno prošetale svoje trbuščiće crvenim tepihom.

Među njima su bile Kaley Cuoco, Abby Elliott, Claire Danes i Hilary Swank, a teško je odlučiti koja je svoju kreaciju nosila s više trudničkog sjaja i elegancije!

Kaley Cuoco

  • +3
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Kaley Cuoco zablistala je u haljini boje lavande. Dizajnirala ju je Vera Wang koja je njen trbuščić istaknula sjajnim povezom iznad struka.

Zvijezda serija Teorija velikog praska i Stjuardesa stajling je upotpunila visećim dijamantnim naušnicama koje su se lijepo nadovezala na sjajne naramenice vezane ženstvenom mašnom.

Abby Elliott

Abby Elliott Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Abby Elliott nalazi se u nešto ranijem stupnju trudnoće te svoj trbuh nije dodatno naglašavala. Ipak, njen trudnički sjaj u potpunosti je došao do izražaja u glamuroznoj narančastoj haljini optočenoj šljokicama.

Uz nju je nosila torbicu u nešto svjetlijoj nijansi iste boje, a kako bi ova veličanstvena haljina u potpunosti došla do izražaja, svoju kosu stilizirala je u visoku punđu.

Claire Danes

  • +2
Claire Danes Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo dva dana nakon što je obznanila da očekuje treće dijete, Claire Danes s ponosom je prošetala crvenim tepihom u haljini koja je vrlo lijepo istaknula njeno drugo stanje.

Mnogi su se složili kako je upravo njena kreacija bila jedna od najoriginalnijih, a potpisuje je Giambattista Valli. Haljina je cijela u bijeloj boji, s ušivenim cvjetićima i ružičastom mašnom na prsima.

Ekstra dozu glamura daje povez od cirkona koji se nalazi ispod prsiju, na remenicama i samom podnožju ove veličanstvene haljine.

Hilary Swank

  • +4
Hilary Swank Izvor: Profimedia / Autor: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Usprkos visokom stupnju trudnoće u kojoj očekuje blizance, i to u dobi od 48 godina, Hilary Swank zablistala je na crvenom tepihu u punom sjaju!

Nosila je minimalističku i vrlo elegantnu zelenu haljinu koju su podignule crne mašne na naramenicama. Holivudska glumica svoj stajling je obogatila dugačkim smaragdnim naušnicama i bisernom narukvicom.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju