LUSKUZNI DOM

Šarmantno uređena kuća Jessice Albe osvojit će vas na prvu

03.04.2019 u 13:35

Bionic
Reading

Skladno arhitektonski osmišljen i šarmantan dom Jessice Albe na Beverly Hillsu stavljen je na prodaju, a tom prilikom javnost je dobila uvid u unutrašnjost ove vrijedne nekretnine

Trendovi u interijerima mijenjaju se iz sezone u sezonu, pa trenutno prevladava baršun, luksuz, zlato i odvažnost. Upravo zato svaki odmak od aktualnih dizajnerskih rješenja zaintrigira ljubitelje interijera.

Jedna od tri nekretnine koju glumica Jessica Alba posjeduje na Beverly Hillsu trenutno je stavljena na prodaju, a kupiti se može za nevjerojatnih 6 milijuna dolara. Kuća je izgrađena 70-ih godina prošlog stoljeća u španjolskom stilu koji je tada prevladavao tim dijelom Kalifornije.

  • +12
Kuća Jessice Albe Izvor: Profimedia / Autor: NN

Na gotovo 900 kvadrata smjestio se ovaj šarmantni dom u kojem prevladava bijela boja koja cijelom prostoru daje svježinu. Rustikalni namještaj cijeloj kući daje posebnu toplinu. U donjem dijelu kuće smješteni su prostrani dnevni boravak, knjižnica, ured i praktična kuhinja s blagovaonicom. Na gornjem katu su pak tri spavaće sobe, svaka sa zasebnom walk-in garderobom i kupaonicom.

Ono što najviše dodaje na vrijednosti ovoj vili je ljupko uređen vrt s bazenom te dodatna kućica za goste ili poslugu te garaža s četiri parkirna mjesta.