LORI LOUGLIN

Svi su u šoku: Zvijezda hit serije 'Puna kuća' upletena u veliki skandal

12.03.2019 u 19:36

Bionic
Reading

Dvije su se slavne glumice, Lori Loughlin, najpoznatija po ulozi simpatične Rebecce u hit seriji 'Puna kuća' i Felicity Huffman ('Kućanice'), našle među osobama upletenima u dosad najveći skandal oko upisa na fakultete u SAD-u

Dvije poznate glumice upletene su u skandal kakav se ne pamti u SAD-u.

Prema optužnici, posrednici su krivotvorili dokumente djece, uključujući rezultate njihovih ispita, kako bi im olakšali upis.

Među onima koji su im davali mito su i glumice Felicity Huffman (Kućanice) i Lori Loughlin (Puna kuća).

Protiv Williama Singera, koji je bio na čelu mreže, podignute su četiri optužnice, među kojima za iznuđivanje i pranje novca. Očekuje se da će on u utorak poslijepodne priznati odgovornost.

Navodno je kriminalna organizacija primila ukupno 25 milijuna dolara od roditelja koji su željeli vidjeti svoju djecu na prestižnim sveučilištima poput Yalea, Georgetowna, Stanforda, Sveučilišta Južne Kalifornije (ISC), UCLA-a i Wake Foresta.

Felicity Huffman na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ukupno su 33 roditelja optužena da su se obratila Singeru i platili mu od 200.000 i 6.5 milijuna dolara.

'Ne može postojati poseban sustav upisa na fakultete za dobrostojeće osobe, kao ni zaseban pravosudni sustav za njih', komentirao je glavni državni odvjetnik Massachusettsa Andrew Lelling na konferenciji za novinare u Bostonu.