PONOVNO BRILJIRALA

Šareni zimski stajling Severina je začinila skupocjenim čizmama hit uzorka

13.01.2020 u 12:51

Bionic
Reading

Nakon 'Magične turneje' koju je započela u rodnom Splitu i završila nastupom u Ljubljani, Severina Kojić je godinu završila radno - novogodišnjim koncertom u Poreču koji je podebljao njen budžet za gotovo pola milijuna kuna. Zubato sunce u prekrasnom istarskom gradu splitska pjevačica je iskoristila i za poziranje uz more, a nama su pažnju privukle skupocjene čizme koje smo već imali prilike vidjeti na Severini

Tijekom posjeta Poreču Severina Kojić je prošetala gradskom rivom i trenutak zabilježila fotografijom koju je nedavno objavila na svom Instagram profilu koji prati vojska od 1,2 milijuna pratitelja. Atraktivna Splićanka na fotografiji pozira u efektnom stajlingu koji je zasigurno privukao brojne poglede prolaznika.

47-godišnja pjevačica, koju smo navikli gledati u besprijekornim modnim izdanjima, ni ovog puta nije podbacila izborom stajlinga. Efektnu vunenu haljinu midi kroja na šarene pruge pjevačica je uskladila s pletenim kardiganom istog uzorka i sličnih kombinacija boja, a ova dva odjevna komada zajedno izgledaju neočekivano dobro. Štoviše, genijalno!

Severina je svoj šareni stajling vješto umirila crnim modnim dodacima - toplom šiltericom i krznenom torbicom sa zlatnim lancem, kao i upečatljivim visokim čizmama kariranog uzorka s potpisom modne kuće Balenciaga, koje smo već imali prilike vidjeti na Severini.

Splićanka je iste čizme nosila i na snimanju spota za pjesmu 'Kao' prije tri godine koja je izvrsno prošla kod publike, prikupivši više od 26 milijuna pregleda na YouTubeu.

  • +7
Severina 'Rođeno moje' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo