nikuda bez svoje roombe

Popularni TikToker ne odvaja se od svog iRobota kojeg je ponio čak i na proslavu svog rođendana!

16.06.2023 u 15:48

Bionic
Reading

Ljetne zabave u punom su jeku. Sve više ljudi odlazi na godišnje odmore, produžene vikende s društvom i obitelji kako bi barem nakratko pobjegli od užurbane svakodnevice. Uživanje uz bazen, ukusnu hranu i omiljena pića, nešto su o čemu mnogi sanjaju. Ali, svakom lijepom vikendu i odmoru mora doći kraj pa tada na red dolazi i čišćenje, a to itekako zna i jedan od najpoznatijih zvijezda TikToka i pobjednik ovogodišnjeg showa Ples sa zvijezdama – Marko Cuccurin

Naime, Marko je napokon nabavio svog iRobota i htio je svoje oduševljenje podijeliti sa svima. Ove godine, odlučio je svoj rođendan proslaviti na vikendici s bazenom uz prijatelje, zabavu i pozitivnu energiju. Kako ne bi kasnije imao glavobolju radi čišćenja i pranja podova, (a svi znamo u kakvom stanju i neredu zna izgledati prostor nakon proslave), Marko je napravio najpametniji mogući potez – na proslavi odlučio isprobati učinkovitost svoje Roomba i7(i7150).

Riječ je o vrhunskom modelu iRobot Roombe koja je na hrvatsko tržište donijela niz inovacija kada govorimo o robotskoj industriji, a oduševljava korisnike diljem svijeta iz dana u dan. Ono što je Marka posebno oduševilo su još bolje dvojne gumene četke koje su tu kako bi različite podne površine blistale. Činjenica da je Roombu moguće kontrolirati i njome upravljati preko vlastitog pametnog telefona, stvara osjećaj lakoće i ekskluzivnosti jer za to vrijeme Marko, kao i bilo koji drugi korisnik, može nesmetano uživati u odmaranju i ispijanju omiljenog napitka.

Vrhunska tehnologija u obliku Smart Mappinga omogućava pamćenje rasporeda bilo kojeg prostora, ali i odabira prostorije kojoj je potrebno usisavanje ali i koje prostore izbjegavati. Navedenu vrhunsku tehnologiju prati i podatak da Roomba i7 izbjegava predmete koje biste inače trebali sklanjati (posudica za vodu za kućne ljubimce, punjači od električnih uređaja). Podatak da je danas u svijetu prodano više od 30 milijuna iRobot Roomba robotskih usisavača za kućanstvo, govori koliko su korisnici zadovoljni i ovisni o svojim robotskim pomagačima, a upravo jedan od tih zaljubljenika je i Marko, koji je svojim svjedočanstvom potaknuo mnoge da razmisle o kupovini i olakšanju si svakodnevicu te uštede vrijeme koje mogu provesti na neki kvalitetniji način.

„Htio sam svoj rođendan provesti u krugu najboljih prijatelja i ne opterećivati se usisavanjem. Kako već duže vrijeme priželjkujem svoju Roombu, čim je stigla sam znao da ću je ponijeti sa sobom na proslavu i da će mi biti od velike pomoći i svoj posao odraditi bez greške. Tako je i bilo. Iskreno, sad kad vidim koliko je učinkovita, brza i temeljita, doslovno bi je svugdje nosio sa sobom. Mislim da od sada, više ne mogu zamisliti svoj dom bez nje. Baš zato što je i Roomba bila s nama na proslavi, umjesto da sam čistio podove, vrijeme sam proveo družeći se sa svojim prijateljima i uživao sam jer mi je ona i omogućila slobodno vrijeme“ – dodaje Marko.

Iskoristite sada sjajne akcije, olakšajte si svakodnevne aktivnosti ili razveselite sebe i svoje bližnje novim robotskim usisavačem ili peračem podova iz iRobota. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, Links, Bazzar, eKupi. Požurite jer akcija traje do 31.12.2023. ili do isteka zaliha.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobot Hrvatska.