VJEČNA TAJNA

Samo ste prijatelji ili ima još nečeg među vama?

  • Autor: D. J.
  • Zadnja izmjena 21.07.2009 21:58
  • Objavljeno 22.07.2009 u 08:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Postoje prijatelji i prijateljice koji su nam puno više od toga, ali možda nismo ni svjesni jer ne prepoznajemo jasne signale koje si šaljemo

Interna komunikacija
Obožavate se šaliti u društvu, ali tako da se samo vas dvoje razumijete, dok ostali pokušavaju dokučiti o čemu se zapravo radi. Neke šale i vicevi smiješni su samo vama, a i vaši nadimci koje ste si obostrano dodijelili samo vi razumijete i njima se smiješite.

Dodiri
Nijedan dodir između vas nije slučajan jer netko od vas dvoje to ipak jako želi, a možda čak i oboje. Međutim kao prijateljima, to su još uvijek samo 'slučajnosti' koje vam oboma prijaju. Što češće, to vam je draže.

Telefon
Osim učestalog telefoniranja kada i gdje ćete se danas opet naći, imate veliku potrebu i želju stalno slati SMS-ove i obavještavati drugu stranu o svojoj trenutnoj aktivnosti ili šali koju ste upravo čuli.

Nestrpljivost
Pokušavate zaspati, ali se još potajno nadate da će zazvoniti telefon. Probudili ste se i odmah se hvatate za slušalicu da čujete kako je protekla noć na drugoj strani, je li bilo kakvih zanimljivih snova, kakvi su za danas planovi i slično.

Druženje
Svakodnevno se vidite, smijete se istim šalama, izlazite na ista mjesta, družite se s istim ljudima i nikako vam se ne rastaje…

Jasno je da vi niste samo prijatelji, već nešto puno više od toga. Nakon prvog poljupca sve će vam biti puno jasnije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi