VRHUNSKA ELEGANCIJA

Samo na Melaniji Trump crno-bijela kombinacija može izgledati ovako glamurozno

26.02.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Lijepa Melania Trump dobro je poznata po svojim nevjerojatnim kombinacijama i fantastičnom stilu zbog kojeg s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama

Na tradicionalnoj gala večeri Governors Ball održanoj u Washingtonu sve oči bile su uprte u atraktivnu Slovenku koja je ponovno briljirala nenadmašnim modnim odabirom.

Zgodna Melania zablistala je u klasičnoj kombinaciji crne i bijele, modnom klasiku koji će uvijek biti 'in'.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supruga predsjednika Amerike ovoga je puta odabrala neobičan bijeli top bez rukava koji je iskombinirala s elegantnim crnim hlačama visokog struka, a ovaj efektni stajling, nadahnut košuljom i smokingom, savršeno je naglasio vitku figuru bivše manekenke.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prva dama držala se svoje provjerene formule i kad je u pitanju frizura koja je bila mladenački raspuštena s blagim valovima, a make up je bio klasičan: smokey eyes i ruž u nude nijansi.

  • +19
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melania je bila sjajno raspoložena, a njezin suprug koji je nosio klasični smoking posebno joj se zahvalio na trudu oko organizacije večere.

'Želim se zahvaliti našoj prvoj dami, napravila je sjajan posao. Melania, puno ti hvala', poručio je predsjednik SAD-a svojoj prelijepoj supruzi s kojom ima sina Barrona.