obitelj pinault

Salma Hayek oduševila rijetkom obiteljskom fotografijom s prekrasnom kćeri Valentinom, a tu je i posinak Augie, sin Linde Evangeliste

28.12.2022 u 22:15

Bionic
Reading

Slavna glumica Salma Hayek na Instagramu je objavila rijetku obiteljsku fotografiju. Na svom profilu s obožavateljima i prijateljima podijelila je fotografiju sa skijanja na kojem uživa sa svojom 15-godišnjom kćeri Valentinom i 16-godišnjim posinkom Augiejem

Najnovija fotografija na Instagram profilu 56-godišnje Salme Hayek otkriva obiteljsku idilu. Poznata glumica uživa na skijanju, a na objavljenoj fotografiji pozira u gondoli sa svojom 15-godišnjom kćeri Valentinom koju rijetko pokazuje u javnosti. Prekrasna Valentina doista je majčina slika i prilika.

Na objavljenoj fotografiji je i Salmin 16-godišnji posinak Augie - čija je majka manekenka Linda Evangelista, a tata Salmin suprug, 60-godišnji milijarder Francois-Henri Pinault. Vesela obitelj bila je dobro ušuškana u tople zimske jakne, a u uglu su se vidjeli i skijaški štapovi.

Salma je ovom prilikom servirala sportski luksuz u punom sjaju. Nosila je sjajnu 'puffer' jaknu, model iz Monclerove Grenoble kolekcije. Model koji nosi naziv 'Rodenberg' ima trendi 'boxy' dizajn, najlonski satenski sloj s vanjske strane te punjenje od paperja. Doista savršen odabir za dan proveden na skijaškim padinama. No, obzirom na cijenu od 1670 eura, može je se smatrati pravom modnom investicijom.

U opisu fotografije Salma je napisala da je vesela družina u 'potrazi za snijegom'. Za razliku od majke, plavokosa Valentina nosila je metalik srebrnu jaknu te skijaške hlače, a topla kapuljača skrivala joj je dio lica. Salmin posinak Augie sjedio je na drugoj klupi u Patagonia majici s kapuljačom i skijaškim naočalama.

Inače, Valentina Paloma Pinault rođena je 2007., samo godinu dana nakon što su se Salma i milijarder Francois-Henri Pinault upoznali. Prije toga Pinault je bio u braku u kojem je 1998. postao otac sinu Françoisu, a tri godine nakon i kćeri Mathildi. No, Pinault je bio u kratkoj vezi s Lindom Evangelistom. Nekoliko mjeseci nakon što je rođen njegov drugi sin Augustin James Evangelista, rodila se i njegova i Salmina kći Valentina. Uslijed čitavog tog kaosa, Linda Evangelista je tužila Pinaulta zbog zanemarivanja uzdržavanja sina.

  • +7
Zimske jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije