želi ih naučiti pravim vrijednstima

Unatoč milijardama na računu, Salma Hayek djecu uči skromnosti, barem za Božić

23.12.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Salma Hayek postala je majka s 41 godinom, a odmah je prihvatila i troje djece svog partnera, milijardera Francoisa Pinaulta. Iako par na računima ima cifre od koje se vrti u glavi, trude se naučiti djecu pravim vrijednostima skromnosti. Za razliku od ostale djece milijardera, njihova djeca dobivaju skromnije, ali značajnije poklone

Potrošački duh i težnja kupovanju što skupljih poklona, istjerali su skromnost i sreću pravog božićnog duha. Popularna glumica Salma Hayek u blagdanskom periodu posebno ističe važnost umjerenosti i skromnosti, a te vrijednosti želi prenijeti na svoju djecu. Zbog toga im ne želi kupovati luksuzne poklone, iako bi i ona i njezin suprug to svakako mogli priuštiti.

'Za Božić volim da otvaraju milijune darova, ali neki od njih su vrlo mali i smisleni, neki su vrlo šašavi i razigrani, a onda dobiju jedan ili dva stvarno lijepa poklona', rekla je glumica koja se trudi održati stvarnu poantu Božića među svojim najmilijima.

Salma zajedno sa svojim suprugom brine o njihovoj zajedničkoj kćeri Valentini Palomi Pinault. Valentina je rođena 2007. godine, samo godinu dana nakon njihova upoznavanja. Iako je postala majka s 41 godinom, stupajući u vezu s Françoisem Henrijem Pinaultom lijepa je glumica postala pomajkom i njegovoj starijoj djeci.

Naime, Pinault je bio u braku u kojem je 1998. postao otac sinu Françoisu, a tri godine nakon i kćeri Mathildi.

Nakon toga, Pinault je bio u kratkoj vezi s Lindom Evangelistom. Nekoliko mjeseci nakon što je rođen njegov drugi sin Augustin James Evangelista, rodila se i njegova druga kći sa Salmom Hayek. Budući da je cijeli period bio kaotičan, Linda je tužila Pinaulta jer je zanemario uzdržavanje sina.

Ipak, Salma i Pinault trude se držati obitelj na okupu pa s djecom putuju, pohađaju modna zbivanja te slave obiteljske blagdane. Salma je posebno bliska s Mathildom, a sebe smatra majkom četvero djece: ' Imam četvero djece i trideset životinja, živim svoj život', komentirala je glumica.

'Moja djeca su skromna. Ne znam kako mi je to uspjelo, ali mislim da je bilo sjajno to što imaju širok spektar mogućnosti', zaključuje Hayek zadovoljna ljudima kojima su njezina djeca postala.

  • +5
Salma Hayek i djeca Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia