LATINO ZAVODNICA

Sad znamo i kako izgleda prirodna kosa lijepe Jennifer Lopez

21.11.2019 u 15:53

Bionic
Reading

Lijepa glumica i pjevačica Jennifer Lopez čiji je zaštitni znak raskošna duga kosa prošarana pramenovima medne boje, nedavno je iznenadila fanove velikom promjenom ošišavši se na moderni 'long bob' koji joj zbilja pristaje te je dodatno pomladio

Jennifer Lopez koja je za ulogu u svom novom filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' zaradila samo najbolje ocjene na račun svoje glumačke izvedbe, u najnovijem je fotosessionu za posebno izdanje magazina GQ 'Men of the Year Issue' pokazala kako zapravo izgleda njezina kosa.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Iako smo je najčešće viđali s visoko podignutim repom i punđom ili pak pomno isfeniranu, Jenn je dobro poznata po svojoj njegovanoj bujnoj kosi koja privlači poglede.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

BTS GQ

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Stoga je sve iznenadila kad je u magazinu GQ pokazala svoju dosad nikad viđenu prirodnu frizuru! Njezinu valovitu kosu ošišanu na moderni slojeviti lob Jenniferin stilist Frank Galasso je nakon sušenja na zraku samo dodatno oblikovao sredstvima za kovrče stvorivši mladenački look koji je sve očarao.

Fanovi latino dive kojoj bi teško tko dao 50 godina koliko ima, na Instagramu su pohvalili novi stajling Jennifer Lopez.

SAKRILA FIGURU

Jennifer Lopez napravila modni iskorak u kreaciji tako netipičnoj za nju

Pogledaj galeriju

'Prirodna ljepotica', 'Izgledaš nevjerojatno', 'Ti kao da ne stariš', samo su se nizali komplimenti na račun novog looka slavne latino ljepotice koje predstavlja dobrodošlo je osvježenje.

Ova slojevito ošišana frizura paše gotovo svakom obliku lica i nije je teško stvoriti no bitno je da je dobro ošišana kako bi izgledala bujno i pomalo 'divlje'.

Inače, u intervjuu za GQ je otkrila kako uopće nije zaradila puno novaca za film 'Prevarantice s Wall Streeta'.

'Za film 'Prevarantice s Wall Streeta' nisam bila plaćena hrpu love. Snimila sam ga besplatno i producirala ga. Kladila sam se na sebe, razumijete? Radim što želim, radim što volim', rekla je Jennifer Lopez.

S obzirom da je film 'Prevarantice s Wall Streeta' imao budžet od dvadesetak milijuna dolara, a zaradio oko 150 milijuna, nema nikakve sumnje kako se slavnoj 50-godišnjoj pjevačici taj poslovni potez itekako isplatio.