MAMILA POGLEDE

Romantična haljina kao stvorena je za lijepu Siennu Miller

21.11.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller na njujorškoj premijeri filma '21 Bridges' oduševila je u ženstvenoj haljini s potpisom poznate francuske modne kuće u kojoj je izgledala očaravajuće

Zgodna plavuša koja je uvijek vrlo visoko na popisima najbolje odjevenih dama u Hollywoodu ponovno je sve ostavila bez daha nevjerojatno dobrim stajlingom s potpisom pariške kuće Chloé čije kreacije obožavaju modne ovisnice.

Britanska glumica prepoznatljivog boho stila ni ovoga puta nije pogriješila odlučivši se za romantičnu kreaciju u prljavobijeloj boji diskretnog cvjetnog uzorka.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Radi se o haljini iz kolekcije kuće Chloé za proljeće/ljeto 2020, a stilistica glumice Kate Young odlično ju je upotpunila sa srebrnim sandalama i statement nakitom.

Zanimljivo krojena haljina maksi duljine s efektnom izrezom na leđima ukrašenim crnim trakama 37-godišnjoj je Sienni sjajno stajala naglasivši njezinu vitku figuru.

SKLADAN PAR

Sienna Miller i njezin devet godina mlađi dečko ponovno ukrali svu pažnju

Pogledaj galeriju

Mladenačka frizura i crveni ruž začinili su glamurozni look lijepe zvijezde.

Osim Sienne u krimi trileru '21 Bridges' redatelja Briana Kirka koji u kina diljem svijeta stiže ovoga tjedna, glume i Stephan James, Chadwick Boseman i Taylor Kitsch.

Zgodnu ćemo plavušu osim u tom filmu vidjeti i u dva nova projekta: 'Hippie Hippie Shake' i 'Wander Darkly'.