PREBOLIO KATY PERRY

Russell Brand pokazao novu djevojku

17.07.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Čini se da je Russell Brand tempirao kad će objaviti svoju novu vezu jer je viđen u zagrljaju nove djevojke isti dan kad je njegov razvod s Katy Perry službeno okončan

Brand je u vezi s Isabellom Brewster, mlađom sestrom glumice Jordane. Snimljeni su kako zagrljeni šeću, on je bio odjeven u rasparane crne traperice te nosio maramu oko vrata i fedoru, a Isabella je izgledala iznimno ležerno u odnosu nanjegovu bivšu suprugu, poznatu po svojim šarenim kostimima i čudnim frizurama. Zgodna brineta ima 30 godina i dvije je godine mlađa od svoje slavne sestre Jordane.

Ona je bez sumnje sretna što je Russell prekinuo sve veze s Katy nakon njihova kratkotrajnog 14-mjesečnog braka, no svoju novu princezu Russell neće moći tako lako zasipati poklonima. TMZ piše da se Russell oprostio s polovicom bogatstva od 44 milijuna dolara koje je Katy zaradila tijekom njihovog braka. Bez tog novca, 37-godišnji umjetnik morat će se oslanjati na uspjeh novog TV šoua Brand X koji je dosad dobio uglavnom negativne kritike.

Ranije ovog mjeseca, Isabella je dala naslutiti da je u romansi s Russellom kad je na Twitteru objavila da se s njim dobro provela. No, unatoč tome što je najmanje poznata od svoje braće i sestra, Isabella je ranije hodala s nekoliko holivudskih ljepotana, uključujući Bradleyja Coopera i Milu Ventimigliu

'Isabella i Russell oboje su u fazi oporavka i potpuno posvećeni jogi, tako da su pronašli zajednički jezik. Uživaju u vremenu koje provode zajedno', rekao je izvor za Radar.
'Isabelli se Russell sviđa i voli hodati s poznatim muškarcima, ali zna da je on ženskaroš, pa se pravi nedostupnom.'