NIKAD MANJE KRPICA

Rozga najavljuje nastup u koži i grudnjaku

25.08.2014 u 10:44

Jelena Rozga i Željko Samardžić najavljuju Rujanfest

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Jelena Rozga najavila je svoj nastup na Rujanfestu s nikad manje krpica na sebi!

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013, na zapadnom ulazu u Zagreb, ispred trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja.

Upravo za tu prigodu Jelena je pozirala fotografu Johnu Pavlishu, a on nam prikazuje hrabru, odvažnu i slatku Jelenu. Svoj je nastup na Rujanfestu pjevačica odlučila najaviti vrućim fotografijama na kojima, među ostalim, pozira u uskoj haljinici iz koje joj kipte grudi.


Nastupima Jelene Rozge i Željka Samardžića 12. rujna otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, a osim njih, svoj dolazak potvrdili su Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar, Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini. Uz ova zvjezdana imena, organizatori su pripremili još niz iznenađenja za posjetitelje, ali i bogat popratni program ovogodišnjeg Rujanfesta.

Kao i prethodnih godina, i ove godine osiguran je besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobus iz nekoliko hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati, a poslije će se ulaznica naplaćivati 20 kuna.