ZVJEZDANE STAZE, MOLIM!

Rosario Dawson traži ulogu preko Twittera

03.12.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Tridesetjednogodišnja američka glumica Rosario Dawson toliko voli znanstveno-fantastičnu franšizu 'Zvjezdane staze' da je organizirala peticiju preko Twittera u nadi da će dobiti ulogu u sljedećem filmu

Glumica Rosario Dawson ne srami se toga što je strastvena ljubiteljica Zvjezdanih staza. Štoviše, u nadi da će dobiti ulogu u sljedećem filmu organizirala je malu peticiju na Twitteru da bi skupila što više podrške za svoj san, pa makar se radilo samo o jednom 'klingonškom' pozdravu u cijelom filmu.

Gospođica Dawson priznala je na dodjeli nagrada u hotelu Plaza u New Yorku da bi pristala i na vrlo malu ulogu u 'Zvjezdanim stazama', a nedavno je i u časopisu Collide rekla da obožava J. J. Abramsa, režisera posljednjeg snimljenog filma u franšizi. Ambiciozna glumica čak je uspjela razgovarati s kolegama koji su glumili u Abramsovim 'Zvjezdanim stazama'.

Naime, Rosario Dawson i Zoe Saldana su prijateljice, pa je mogla bez skrivenih motiva pričati o svojim željama, no Chris Pine, koji je utjelovio novog kapetana Jamesa T. Kirka, nije znao ništa o njenoj strasti za franšizu dok mu to nije nedavno priznala na snimanju filma Unstoppable u kojem zajedno glume.

'Pokrenula sam peticiju na Twitteru u nadi da ću možda upasti u sljedeći film. Možda kao Klingonka, ili nešto slično. Pa makar samo da kažem jedan 'qapla'. To bi me stvarno, stvarno usrećilo', priznala je Rosario Dawson.